like sampai lebam,if not aku cepuk kang

22 February 2011

gila kowt -,-"






awak awak...
minggu nie awak balik rumah tak??????????
takk mal bukan ape...mal nak ajak yatie kuar makan hari sabtu nie..
kite kuar mcdi jew...saje teringgin nak makan dengan kamu lagi.....
kite kuar berdua je.........
tak payah lah ajak member laen...
heeeee
free kan?????
ehmm kalau macam tu..
dalam pukul 12 mal datang jemput dekat rumah tau..
tunggu tau...............

yeahhhh sorry lah wey..aku sekarang nie mood tak betul cikit
dah mcm orang gila talak....
hahahahah..
kalau boleh hari sabtu nie aku nak buat surprise dekat die..
wakakkakaa..
nak melamar....
hahahhahahahhaha..
kau mampu???????
sorry lah wey aku tak dapat sembunyikan perasaan sweet aku nie kat korang
wakakakakakkaka.....
aku dah buat perancangan....
tunggu saat aku beranikan diri jew lagi...
doakan hari sabtu nie okeyy
HAHAHHAHAHA..
tuw pon kalau aku berani lah...............
tadi ade sembang dengan kawan sekuliah aku...
aku cakap pasal nie lah..
kawan sekuliah aku tuw pesan kat aku..
nanti kalau dah dapat yat kurangkan lah facbook tuw
jagan nak layan perempuan lain sangat..
actually sekarang nie pon aku dah bosan pon dengan fb tuw
serius aku dah jarang bukak fb tuw...
aku ingat nak delete lah fb tuw....
boleh?????
fb bosan bosan bosan................

okeyy lah sekarang nie aku tersangat lah bz dengan assignment yg bertimun tu...
YA ALLAH kau kuat kan kah hamba mu ini untuk menyiapkan nya
aminnnnn......

okey lahh

imysm
daaaaaaaa 
<3<3<3


1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

Wah gituw... hahahaha.....

Good Luck

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket