like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 February 2011

terjah hidup akmal semalam dan hari ini



assalamuailaikum 
and
hai hai
semuaaa.....
^^..
tadew topic sebenarnye..
saje nak share share kehidupan di sini....
jom..tengok kehidupan
muhammad akmal bin ahmad azmi nie........

okeyy semalam pukul 3 until 5 petang adew makmal
buat experiment mechanic structure
alahai comel-comel kawan-kawan aku nie
gambar nie setelah habis experiment..
adew perjumpaan cikit..
budak budak perempuan diploma kejuruteraan awam 
baju hijau tuw..ehhh my scndal..
kahkahkah..
habis perjumpaan..semua orang balik lahhhhhhhh..
termasuk lah aku yang tak guna nie
heeeeeeee...
balik mmg sumpah penat ah......and than bosan je...
kalau bosan..memang tadew keje lain lah aku..
bukak internet...terjah blog....
facebook aku dah tak bukak..
bosan lah kat sane...
blog jugak tempat aku terjahh...
sorry lah....
kualiti imej di bawah sangat anoyying....
pencahayaan lampu kalimanton memang tak boleh lawan dengan percahayaan semula jadi di luar..
so imej jadi tak cantik....
cuba teka ape aku lakukan dalam picture dibawah
tak nampak kan..jap aku zoom untuk korang
ehh cek tengah cuci cuci lappy cek...
bertahun tak cuci..
so mlm tadi sumpah rajin.....
so cuci lah...lagi pon cleaning screen aku tuw banyak lagi..
malas nak gune..so mlm tadi cekk gunaa..

alolololo..
comel nye 
Muhammad Akmal Bin Ahmad Azmi 
nie..
HAHAHAHa
okeyy pagi tadi kelas AUTOCAD..
ehh tak taur erk autocad tuw ape??
ehhhh autocad tuw melukis plan rumah mengunakan komputer..
ehh lebih kurang lah maksud die..supaya anda semua senang memahaminya
see my banglo sedang di siapkan oleh saya sendiri..
ehh banglo nie memeningkan otak aku pagi tadi..
sumpah nak give up ..
tapi hidup tak boleh give up lah sayang.........
wait..nampak tak ruler biru tuw..
wakakaka..
kelakar lah tuw ruler aku tuw....
heloo kety....ruler sekolah rendah adew lagi..
so tak perlu membazir..
k ah wey penat bercoleteh kat sini..
jap g nak mcd dengan kawan-kawan....
jom ikowt..
okeyy
have fun in your life okey my reader..
daaa

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

boleh tahan lawa.. i mean the sofa.. lawa.. hehehe

♥AQMAL♥ said...

faiz:tetibe jew kau..hahahha

cikcomot said...

hai orang kulim..

hehehe

^-^

aten fadzil :) said...

alamak ! ko syg ak ke mal ? , haha !

♥AQMAL♥ said...

fatin : ehhh perlu ke aku syg kau??kahkahkahkah..

♥AQMAL♥ said...

cik comot : heyy org kulim jugak

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket