like sampai lebam,if not aku cepuk kang

11 February 2011

facebook dan anak-anak nya



I guess what!
the game in the facebook application is are fun plus awesome kowt....
yes it was!!!!!!!!!!!!!!!!
tengok nie
21 game requests??
pehhh aku tak main game lah!!
and more important,,aku terpaksa ignore game requests tersebut...
antara yang terfamous dalam requests tersebut
-texas HoldEm Poker-
-CityVille-
-Cafe World-
-Fashion World-
anyone can teach me!how to play that?
kalau aku pandai bermain kan best!
tp mmg hancur lah aku nanti.........
melalaikan!
cukup lah hanya application of facebook nie jew yang telah melalaikan aku!
jangan ditambah lagi dengan application yang lain...
and satu lagi kegilaan yang selalu aku terima ialah
-Pokes-
kepada si pemokes..
nanti aku click Poke Back k..
tunggu aku cuti sem nanti..
sekarang memang tak berminat dengan semua ini........
and jangan tak pokes back tau!
kite pokes sampai pengsan okey
banner dekat fb....okey cantek!
pepatah melayu pernah berkata
"berkawan biar beribu,bercinta biar satu"
see
berkawan biar beribu,telah dikecapi..
yang bercinta biar satu tuw macam mane pulak??
yess who?who?who?
HAHHAHA!!
OKEY YOU ARE THE NEXT
BOLEH?
^^

PESANAN
sape-sape girl buat relationship requests dekat fb aku,buat jew lah,aku accept jew!!
wakakakka...





3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Aqmal ko sengal la

Raji berkata said...

gle la memang beribu kawan kau eh
hahah fame2

izzad b* said...

giler fames, ahahahaha :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket