like sampai lebam,if not aku cepuk kang

12 February 2011

blogger terkenal,kau lah tuw kan?




heyyy blogger terkenal!
yess kau!!!!
hahah!!!
nape terasa???
up to you..
tadew ape sebenarnye!!just nak tanya!
BAHAYA KE PABILA BLOG DIKENALI RAMAI??
bagi aku kan?sungguh bahaya!!!
kenapa dan mengapa?
okey listen that..
ini blog kita?so suka hatilah kita nak tulis ape pon kan?
FREE OF SPEECH
kata nye kan???
dah nama nye pon blogger terkenal..
for sure lah ramai mulot pokpek pokpek bercerita pasal blog kau kan
tak kisah lah di 
pejabat,sekolah,pasar malam,supermarket,kolej,mahupun di hutan
-,-"
 seorang blogger tekenal mestilah,
follower beratus di sidebar,comment berpuluh di akhir cerita,
kalau buat satu entry kalau tak dapat comment berguni-guni memang tak sah lah kan..
kene plak kau buat entry howt mcm
(Ctrl+click)
maur tak nye mulot orang bising jew...
haishhhhhh!!!!!!
bahaya kan pabila mengetengahkan FREE OF SPEECH nie....
erkk takowt lah nak buat entry howt howt lagi....
kang sampai highway orang canang kang..
apekah?
><"
bile buat entry kelakar mcm
(Ctrl+click) 
sampai america syarikat kau canang kan!
terus orang-orang america google translate entry tuw..
hah mcm mane tuw?
erkk tak kesah lah....
janji terkenal!!!
HAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!
sekarang untok pengetahuan kau..
aku sedang mencari maklumat pasal assignment aku nie...
assignment aku tajuk talak.....
kalau talak 4sure lah pasal bercerai kan..
kalau bercerai 4sure lah pasal bergaduh-gaduh kan..
so
aku nak buat sedikit pencarian pasal assignment nie...
 Google jew lah kan pasal talak-talak nie...
bila google keluar pasal nie
pasal
-Radhi OAG-
-Myra Rahim-
-Ida Nerina-
-Aleeza Kasim-
-dan banyak lagi-
ini lah masalah sekarang.....
aku bukan nak google pasal talak artis tempatan..
aku nak google pasal maklumat mengenai talak....
bile tulis talak..semua talak artis tersembur keluar..
apekah.....
-,-"
haishhhh susah jadi orang terkenal nie.....
sampai menganggu concentration aku seorang pelajar 
kahkahkah
sama lah dengan blog terkenal kau tuw...
bile muncul je entry baru....
memang Pageviews for today yang dipaparkan di button Stats berjuta lah kan
tabik blogger blogger semua..
i like story you..
heeeeeee...
<3<3<3

pesanan
tiada kaitan dengan sesiapa pun entry nie..
semua nye mengenai aku
wakakakakkakakakakkakakkakakka






4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Kau Femes tak? hehehe

zOeY zAu YaH said...

kau mmg glamor tau !
eh adik,kau org mane? penang? prai? akak kulim..

mr.syazwan said...

FEMES KE TAK FEMES

itu semua tak penting janji kita

F
U
U
Y
O
O
O
O

=_=

SyahmiFikri said...

blogger famous tak kesah semua tuh..

sebab dorg mmg nak org tau every single bout them.. hahhaa

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket