like sampai lebam,if not aku cepuk kang

08 February 2011

weyy..aku memang tak kisah pun




weyyyy hari nie selasa kan??
so dengan rasa tak rela hati nya tepat jam 3.30ptg aku kew gelanggang tenis kampus..
ohh aku sampai awal..heee..
pkul 3.15 dah tunggu even semua orang tak sampai lagi..
baik kan aku?
okk..sampai jew..terus kene lari satu gelanggang ur..
actually more than five rounds kowt..
penat nye mmg astaga lah! 
rase nak pengsan kowt..panas pulak tuw..
tambah pulak aku yg selsema,batuk nie
><"
okeyyyyy...habis  lari lari lari....
mula lah sesi pembelajaran aku dengan coach tuw.
okeyyy so macam biasa lah..setiap siswa and siswi kene lah berlatih tenis tuw..
main pukul-pukul bola tenis..alahh main macam orang main tenis lah..
haishhh tuw pun tak taur korang nie..
heeeee...
dalam usaha belatih,,muncul lah seorang mamat nie...
astaga poyo nye memang tiada tandingan lah!!
caya lahhhh!
><"
aku tak taur kau budak mana!
antara kau budak mechanical,electrical,or kau sama dengan aku budak civil!
tapi aku rasa kau budak civil lah!
ahh tak kisah..janji kite sama iaitu kelas tenis!
aku taur kau pandai main tenis. . .
kau hebat,kau tiada tandingan,and kau terbaik lah!
hormat luw sahabat!
tapi kau kene ingat!aku daftar kelas tenis nie semata-mata untuk belajar faham!
and more than important aku daftar kelas tenis semata-mata untuk mencukupi  syarat kita pada sem dua ini.
yesss! aku tak menafikan yang aku nie tak pandai bab main tenis ini..
tp itu guna nya aku datang kelas tenis,dengan harapan from nothing to something
kalau dalam sem dua ni tadew kokurikulum,memang tadew nye aku mendaftar kelas tenis tuw
okeyyyyy fine...
aku bukan tak boleh terima teguran dari kau,,
tapi agak-agak lah KAN..
cara itu penting...jangan lah sampai menjatuhkan imej seseorang pihak...
okeyy kau tegur aku macam-macam kan..
pukul tak betul,tak nampak bola,and so on kan?
okeyy maybe kau tegur aku untuk kebaikan aku jugak kowt..
tp cara itu penting..
perlu kew kau BUAT SIARAN ULANGAN
 time aku 
SILAP PUKUL BOLA TENIS tu?
depan member-member lain pulak KAN?
sebab tuw aku ckap CARA ITU PENTING SAHABAT..
okeyy lahh...kau jangan nak marah sangat lah..
blog aku nie menggunakan KONSEP
FREE OF SPEECH
dan tidak akan memalukan kau di alam maya ini...
><"
and berterima kasih kerana telah memalukan aku di alam realiti
aku memang tak reti main pun...
bile lah nak habis sem dua nie
><"
YA-ALLAH
kuat kan lah hamba mu ini
-salam-

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Komen... ok dah, aku dah Komen Mal...ok tak?

♥AQMAL♥ said...

ape kau..tak faham aku ><

tim said...

aqmal
best kan meluah dekat blog.
saya faham perasaan awak

mr.syazwan said...

ajar kan ku main tenis boleh??

=_=

bunga said...

nak main gak..

saya shea said...

TENNIS ! u knoe what i'm in love wif tennis , hee ! nngok sini

http://saranghaeyoshea.blogspot.com/2011/01/pengalaman-pertama-main-tenis-haha.html

law da bce jgn ktwe (!) . haha :DD

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket