like sampai lebam,if not aku cepuk kang

03 March 2011

aku tak mampu..kau mampu?



yeess yesss yesss..
minggu nie dah habis.........so hujung minggu nie boleh releks...
ehhhhhh boleh kew????entah lah....aku pon tak taur.........
dalam minggu nie..macam-macam jadi....
pehhh...makin hari..makin tak suke ahh aku......
what hell......hidup aku tunggang langgang kowt.....
dengan schedule hidup annoying...... 
ahhhhhhh............

akan aku lupakan minggu ini sebagai kisah silam aku.......
and akan ku fokus minggu depan sebagai minggu terbaik aku insyaALLAH...
but minggu depan..rasa nya still annoyying.....weyy pleass lahhh..aku nak kuar dari semua ni..
and most important minggu nie aku ponteng kelas tenis lagi..woiiiiii sudah sudah lah kelas tenis oi.....aku nak fokus kat study plak ah....even aku taur lah kau ur salah satu dari study kan..tp melampau ahh kau tenis..

netx week
6/03/2011 until 11/03/2011

submit autocad 4lukisan sekali gus....nah amek!!
assignment survey...ehh tak rety nak buat..nah amek!!
quiz 3 for math enginerring..boleh buat ke..nah amek!!
re-test math enginerring 10/3/2011..test satu aku failed..nah amek!
presentation isu talak..okey isu aku pilih merepek..nah amek!!
amali jenazah jugak next week..kene hafal,,panjang..nah amek!!
industrial building system..presentation..nah amek!!
ehh lagi mendalam pada addmath sekolah menegah..

ape nie???adik adik mesti pandai addmath dari abg kan?

okeyy ini mechanic structure.....
subjek yang megkaji atau menganalisi beban di dalam sesuatu rasuk dan bangunan.

aw aw...saya study..................heeeeeeee..........
fokus!!!! 

sesungguh nya AkmalAzmi tak mampu untuk semua ini...
kau mampu???????okeyy kau hebat!!!!!
-fine-




5 comments:

Ninaa Haslina said...

da lama ta belaja math..rinduuuu mathhh T___________T

♥AQMAL♥ said...

ehh acc tadew math kew?

orkedbungaa said...

chill dude !

♥AQMAL♥ said...

ohh okey

Ninaa Haslina said...

acc kira kira laa jugak. tp laen..sbb dye tade perkataan mathematics. hahaha :DD

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket