like sampai lebam,if not aku cepuk kang

04 March 2011

korang setuju tak?





okey korang nampak tak apa yang dipaparkan diatas?
okey aku terangkan..actually itu salah satu perancangan daripada pelajar civil engineering SMTB'w batch 2008/2009...maafkan saya because paparan diatas tidak ada detail nya.....after semua berjalan dengan lancar..baru aku akan lengkap detail nya and akan di upload di facebook...

okey ini hanya pandangan daripada AkmalAzmi iaitu bekas pelajar pengajian kejuruteraan awam 2 yang sangat di sayangi oleh semua pelajar kejuruteraan awam dua..

perancangan
  • tarikh : anggaran bulan 5 (sebab ipta/ipts semua dah cuti kowt)
  • tempat :sekitar pulau pinang,pulau mutiara(even tepi pantai pon best kan)
  • modal : anggaran RM50 (tak perlu mahal..yang penting moment kan)
  • activity : barbeque,menyanyi,borak,buat lawak,gosip,fall in love,bergambar,game,gelak,macam-macam kan boleh dirancang?
okeyy actually itu adalah perancangan daripada AkmalAzmi iaitu pelajar yang paling disayangi oleh semua orang dikelas 4ka2 and 5ka2 kan?dan tidak ketinggalan jugak pelajar yang disayangi oleh guru addmath,guru bahasa melayu,,and guru math moden..heeee....yew lah..aku tak kene cubit time addmath..korang jew selalu kene,aku selalu dapat markah tinggi dalam bm,and most important aku anak angkat cikgu math kita...hahha kau adew?tadew kan?jangan jelous yaa sayang-sayang semua...heee...k k k aku gurau jew....saje nak mengimbau masa dulu-dulu..best sangat..tapi kehidupan aku sekarang nie dah tak macam dulu...dulu ramai yg sayg aku..tp sekrg tak dah..aku benci kehidupan aku sekarang ini....tau taK!!!!




okey straight to the point
reunion adalah salah satu perancangan kita bersama yang paling di tunggu-tunggu kan?
sejak dulu lagi..kita bersama asyik mengemukakan cadangan mengenai perlaksanaan reunion ini..tetapi pabila difikirkan sejenak mana hasilnya?mana intipati nya?mana daya usahanya?sesuatu itu tidak akan berjalan dengan lancar jikalau tiada daya usahayanya..sememangnya tidak dinafikan lagi,bawasanya semua telah memilih corak kehidupan masing-masing.tetapi perlu di ingatkan.mahukah kita semua melihat apa yang diingini selama ini mati tanpa kuburannya?okey sememangnya tidak kan?jadi kesemua pelajar PKA2 fikir secara rasional bawasanya pemuda harapan bangsa,pemudi tiang negara,jangan di biarkan gelak tawa kita bersama dahulu menjadi lusuh dik kerana waktu

-sekian-

                                       

4 comments:

Ninaa Haslina said...

aktiviti fall in love ta tahan tue..hahahaha :DD ramai je lg syg mal. klu mmg da tade sape pon syg mal kat dunia nie, Allah sentiasa syg mal :))

::FAIZ FARISH:: said...

Disayanggi? Pitam...

♥AQMAL♥ said...

Ninaa : aktiviti wajib tuw..heeee...yesss insyALLAh Allah msih syg kan..

♥AQMAL♥ said...

faiz : jgn nak pitam sngat lahh :P

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket