like sampai lebam,if not aku cepuk kang

27 March 2011

ala weyy..buat la..buat la



hai semua..
best cuti?
okey jelous....
untunglah cuti....disaat korang cuti..aku plak ade kelas..
macam ape jeww....
><"
serius penat gile hari nie..
entah kenapa..aku pon tak taur..
proten tak cukup kowt..
maybe laaa..
okey that all bye-bye
HAHAHA..
mesti ade orang cakap..laa dah habis kew??
 bajet howt lah hang mal!!!
HAHAHA...
so aku pon tak taur nak cite ape..aku cite pasal ape dah jadi lah yew hari nie..
pagi-pagi buta tadi..ade ujian praktikal..
pehh pakinson aku beb nak buat ujian tuw..
tapi well done....heeee..yang tak well done nya part aku calculate..
entah ape-ape jew aku kira tadi..
annoying..se-annoying akmalazmi...
lepas habis ujian aku g club..
club malam...best wokk..
banyak gila pelacur..
-aku tipu jew..jangan nak caye sangat la-
HAHAHA.......
tadi aku buat something
hah nampak tak pic kat atas?
okeyy itu sebenarnya lukisan autocad..
ehh lebih kurang lukis plan lah.....
aku kene lukis plan rumah nie...esok dah kene submid...
sumpah penat......ade 8lukisan..7dah siap..1 jew tak lagi....
yang satu tu nie lah yang aku dok terhegeh-hegeh gagah kan diri print screen nie..
60peratus siap..
kau nampak jew perfect padahal..nauzubillah....penipuan bersepah doe...
ukuran tak tepat...ukuran buat sendiri..
macam ape jeww...
aku mengambil masa 4jam untuk mencapai ke tahap ini..even ada yang tak kena..
kalau architect yang buat plan tuw bace blog nie an..
mesti jap g bunoh diri...
-sumpah tak sama doe-
nak tengok kew plan original yang architect perumahan tuw lukis?
ehh cekk malu lahh..
HEEE..
jap nah nak upload
see tak sama kan??
macam ape jew hasil tangan aku..
weyy susah tau buat benda tuw..kalau orang yang tak faham cara aku belaja mesti kata..
"elehh senang jew"
serius aku tengah sakit pala nie.....
nasiblah esok kelas terakhir autocad...lepas nie dah tade..
alhamdulilah.........
autocad nie ade 4lecturer..3laki,seorang perempuan,lecturer laki semua baik..yang perempuan tuw..gila garang..takut aku tau..esok nak submid semua nie dekat die..waaaaaaaaaaaaaaaaaa...
-tak print out lagi
-tak burn dalam cd lagi..
-tak buat copy original lagi....
tapi
yang penting blog update
-.-"
tekanan ahh wey
asal aku pening
 macam nak pengsan nie
><"

4 comments:

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

hahaha :D jadilaa..asalkan ade rope kan. haha. tue laa keje kakak i dulu. sama mcm u..heee :) tp dye terer kowt. laju gle dye buat. i penin jee tgk dye buat. haha :D

Amirrah Zawani said...

penah gak belajar autocad dulu.. tp ngelat.. haha!! :D

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

anda reti autocad!

ok fine kena ajar ku cpt!

=_=

♥e'in♥ said...

autocad! rindu tyme blaja dulu.. =(

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket