like sampai lebam,if not aku cepuk kang

26 March 2011

pembohong pon nak tengok


hai guys..
sihat??grrr baik mal kan tanye kbar korang.....
yeahh  semalam si akmalazmi......
sempat tengok cite 
"the chronicles of narnia"
-buruk kan perangai?dah nak exam pon still layan movie yang annoying-
tapi tak pe bukan selalu pon beb......
seminggu pening..sehari berfoya-foya tak pe annnn..
HAHHAHAHA...
semalam kali kedua mal tengok cite tuw..
agak best...sebab cite die penoh dengan adegan penipuan
kadang-kadang aku rase macam boleh merosakan akhlak...
HAHAHHA..
yelah cite die tuw macam,more to the christian religion..
dengan ahli sihir putihnya...singga nya.....
macam-macam lahh..by the way singga die cute an..
name aslan lagi.. HAHHHA..
kelas betul....
thumbs up kepada cite narnia tuw
sebab superb duperb awesome bebeh!
tapi part yang aku tak minat bile ada babi..
pftttt.....
jijik gila aku tengok..dengan berairnye bagai..
ehh please lah..
banyak kan cite barat yang cool-cool belaka..
even banyak sekali pembohongan yang melalai kan mata 
macam harry potter
and cite yang banyak jugak pembohongan ialah
"Gullliver's Travels"
tak taur kew??
alaaa movie die kuar hujung tahun lepas......yang manusia masuk dalam dunia lain
teros jadi BESAR gila urr
sumpah tak masuk di akal
tapi cite die kelakarrrrr......
and ada jugak part yang bosan....
HAHAHAAHAAH.........
sebelum keluar movie die..die ade novel by Jonathan swift..
novel die dah lame...
menurut novel "Gullliver's Travels" sebenarnya nama "Gullliver's Travels" bukanlah nama original..
nama original die ialah 
"Travels into Several Remote Nations of the World" 
eee jijik kan nama sebenar dia!!
mybe disebabkan jijik punya pasal diowg tukar jadi
"Gullliver's Travels" kowt
-.-"
barulah glamor KAN?
akmalazmi machanic of structures kau lagi penting lah!
haishhh!!!

kebanyakan movie-movie ni
annoying pluss bullshit
lah mal!!!
-hikayat merong mahawangsa best tak??aku x tangok pon lagi-
nanti-nanti jew la


8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Ko ni banyal Alasan la Mal....

Daus said...

tuhh bkan citerr "The chornicles of narnia" itu narnia yg pertama "The chornicles of narnia yg ketiga !!! (:

manggosteen said...

haha..tipu2 pon aku minat gak citer narnia..semua movi dia aku dah tgk..harap2 ada sambungan lagi..

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

hikayat merong mahawangsa awesome ! bek p tgk pat..rugi ta tgk..heeee :) btw, nmpk tafsir al-Quran, sejuk hati ngknye..hahaha :D

shafiq danial eddie affendi said...

betul , banyk alasan banyak songeh . wakaka

Gen Fujita said...

All those movies are pembohong anyway, even the local one, so just enjoy it. He he... For Aslow! For Gnarnia!

cikcomot said...

sempat lagi tgk narnia tuu ea.. hak3


:)

Nesa Wazir said...

adoii..x tgk lg cite Gulliver 2..!

merong best.tgk la :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket