like sampai lebam,if not aku cepuk kang

24 March 2011

mula lah tak tentu arah kan



mesti korang dah naik jemu an degar aku mengeluh jew memanjang..
asal entry jew aku mengeluh...asal aku nak mengeluh jew dekat entry KAN?
haah
yeahh aku faham korang mmg tak suke bile degar si mal nie mengeluh..
an an an????
tapi aku nak buat macam mane..dah perlu aku mengeluh..
aku mngeluh jew lah an!!! 
by the way paper math yang tak cukup 2markah tu an..
aku dah lulus..heeee..tadi aku suruh lecturer semak balik paper math tu..
last-last ade 2markah lagi yang tak tambah..
so test math aku lulus
"ALHAMDULILAH"
=)
okey fine..
tadi bukak laman web kementerian pengajian tinggi
saje syok-syok
=)
last-last ade satu button..die tulis jadual peperiksaan akhir..
laaaa baru aku taur yang jadual dah keluar..

BA201(math enginerring 2)(18/04/2011)
paper ni agak susah..
tapi insyallah aku boleh......
aku minat math..even sekali jew aku lulus paper math nie
=)

CC203 (teknologi konkrit)(20/04/2011)
subject nie...actually theory sepenuhnya..
banyak kan membaca mengenai procedure ya akmal
even kelas konkrit nie,selalu sangat cancel..sampai aku pon tak taur ape aku belajar..
asal kelas konkrit jew cancel..asal cancel jew kelas konkrit
by the way lecturer konkrit sangat baik hati
-puan hasmahani-

 CC206 (IBS)(21/04/2011)
yeahh subject ini adalah subject terbaru..
that means aku orang pertama menjawab paper CC206...
teory jugak..mengisahkan teknologi bangunan pasang siap guna skru..
hah KAU MAMPU?
HAHHA

CC201(ukur kejuruteraan)(25/04/2011)
subject yang ramai orang carry -.-"
that means subject nie will be bunoh-bunoh sape yang mengambil nya..
harap aku tak carry subject CC201 nie
amin

 CC202(kontrak)(26/04/2011)
subject teori jugak..alahai..aku tak minat subject nie
kene ingat akta-akta kerajaan bagai..
harap boleh buat 26 april nie ya
-,-"

 CC205(mekanik struktur)(27/04/2011)
paper terakhir yang bakal membunoh aku..
ahhh kiraan beban dalam rasuk,tegasan,keterikan,,ehh banyak lagi
serius tak tipu..susah gila....
dah tu tade gab plak tu dengan paper kontrak..
kontrak 26,mekanik 27..
BAGUS SANGAT LAH TU!!!

okeyy aku akan menduduki 6paper bulan depan...
paper-paper ini datangnye dari kuala lumpur..
kalau macam dulu-dulu..final exam pensyarah jew yang buat..nie pihak kementerian yang buat paper
sape pon tak tau..ALLAH jew lah tau ape soalan dalam kertas-kertas tuw
-keadaan aku same dengan budak nak amek spm,tak tentu arah,tak tidur malam,fikir gagal jew-

demam terus *

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

eh boleh pulak mcm tu

Mohd Ridhuan said...

mujur aku dah xpkir pasal exam....
serabut pkir pasal research....
praktikal skrang malas dah nk g..
uhhuhuuhu

mr.syazwan said...

WAH BULAN 4???

TAK LAMA LAGI WEI

*Saja kasi takutkan

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

jgn fikir gagal. kalau awk fikir gagal, awk akan gagal. fikir yg awk boleh buat and awk akan berjaya cm org laen. so, insyaAllah tue akan jd satu doa and kalau awk ikhlas, insyaAllah Allah akan makbulkan doa awk tue..ok :)

mrizal said...

hihihi
macam3X

~naddy~ said...

GUD LUCK YEP ! :)

June Flizzow said...

belaja ! jangan asyik nak online je ":) haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket