like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 March 2011

org ckap,chill la beb +.+



alahai mal.......
ape lah nak jadi dengan hang nie hah!!!
tak faham aku dengan diri hang nie!!!
sorry beb,,,aku bullshit sekejap!
okey abaikan
minggu nie aku rase sungguh tekanan!!!
why mal??why mal??cercite cercite
adoiiiiiiiiii..entah ahh......
mybe disebabkan ke-stupid-dan diri aku kowt
(aku tanye,aku jawab)
macam orang gila bukan?

-.-"
see...tadi aku belek-belek semua quiz and test yang dah dapat..
ohh tidak
sesungguhnya ini mimpi ngeri
mejoriti markah paper-paper aku tuw
bawah pada 50...
that means aku gagal +.+"
(padan muka hang akmal,blog loyalreader sedang memalukan diri hang,dengan menunjukkan paper-paper yang hang gagal)
thumbs up akmal!!!
=(
masyallah...ape lah aku nie teruk sangat!! sampaikan semua test yang aku amek..semua nya tak cecah markah lulus iaitu 50!!!!!!
ahh sedih-sedih-sedih......
ade harapan kew aku nak lulus final exam bulan depan nie....
-sesungguhnya bidang engineering sangat susah-

dah cite panjang pon dah tak guna,,semua nya dah berlaku..
hang kene berkerja lebih kuat untuk test2 ni ya mal!!!
okeh ah
aku nak prepair untuk test2 and final exam akan datang..
jangan biarkan pisang berbungga dua kali...kalau dia berbungga,dia akan mengeluarkan buah!
so halang pokok pisang tu untuk berbuah dua kali
-okey ayat aku macam bangla mari ketuk pintu jual kapet-

dah..wish me luck okey
kalau rindu akmalazmi nanti..
korang cium pic aku yang bakal disertakan dibawah
(-pic untuk cium-man umum,so silakan comolot-)
*stament sangat kan*
sebelum tu,perlu di ingatkan.perempuan sahaja..lelaki taboleh


bye-bye



11 comments:

coratcoret said...

Assalamu'alaikum.
InsyAllah yang akan datang lebih baik, yang penting berusaha.
Selamat berjaya.

June Flizzow said...

haha , chill la bro . good luck okeh ! :)

::FAIZ FARISH:: said...

kenapa 48 je? huhu

mr.syazwan said...

chayok2 babeh

PASTI

F
U
U
U
Y
O
O
O

punyalah..

=_=

manggosteen said...

ahahaha..relax la..amek engineering kalau tak dpt bwh markah lulus tak feel la..lagipun dak2 engineering mmg tak ske amek 4flat..kah kah kah..

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

xda orang yg dilahirkan stupid. semua bergantung pada usaha kita. kalau kita kata kita da berusaha tp still ta dapat apa yg kita nak, maknanya usaha kita tue belum sampai tahap maximum lg. teruskan berusaha :)

nyna salu egt kata2 akak nyna. dye bg time nyna darjah 6..

D - doa
u - usaha
i - ikhlas
t - tawakal

jangan egt duit lak..hehe^^
Gudluck akmalazmi !
i'll pray for u :)

Amirrah Zawani said...

gud luck yea..
pasni buat yg terbaik.. study rajin2.. :)

Amirrah Zawani said...

gud luck yea..
pasni buat yg terbaik.. study rajin2.. :)

zOeY zAu YaH said...

isk2...try lagi nanti he he..
ade entry pasal ko gak adek..klik zoey zau yah ska-ska hati/terima kasih..!

Putri Malu said...

padan muka hang..:) muahaha

efa said...

sabar la

trai lg pasti dpt ok pnya

bykkan berdoa

rajin2kan diri selalu utk stdy

pasti boleh!!yakin pada diri anda baru boleh dpt ok :)usha mau ada

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket