like sampai lebam,if not aku cepuk kang

22 March 2011

tak puas hati?so what?



weyy nak tanya..
tak salah kan kite rasa tak puas hati,dengan ape yang kite dapat???
ya ya ya..
saya tahu kite kene bersyukur dengan ape yang kite dapat..
tapiiiiii!!!!
adoiii macam mane ah nak terangkan.....
jap aqmalazmi bagi contoh yew...
"test math enginerring mal dapat markah 48"
"lagi 2 markah lagi aku nak lulus wey"
lalu mal rasa macam
"erkkk weyy lagi dua nak lulus nie weyyyyy"
"arkkkkkkkkk weyy..macam mane nie wey"
adoiii
"tak puas hati ahhhh weyy"
"arkk urkk erkk"
(bunyi bagaikan angsa mengawan)
what
tak faham mengawan tuw ape?
okey jangan nak buat-buat annoying sangat lah
-aku simbah dengan air kang-

hah okey lebih kurang lah situasi die macam tu......
yaa actually aku bukan nye tak bersyukur..
sebab bukan senang nak cecah 40+ marks subject math enginerring..
tapiiiiii..............aku dah berusaha weyy....
kenapa lah markah tak cukup lagi dua nie.....
iss isss isss
ehh cik minarnie hadzira bt mohamad... 
cik tambah lagi dua markah tuw boleh?
(hah melampau statement aku an)
HEHEHE....
ape boleh buat wey..
sedangkan nak masuk tandas pun dah kene bayaran weyy
(padahal tandas nya entah-apa-apa ja pun,tade lah best sangat kan)

k wey..aku rasa tak salah kalau ade perasaan "TAK PUAS HATI"...
tu pon kalau ke arah POSITIF lah..
kalau "TAK PUAS HATI" ke arah NEGATIF
okey aku tersangatlah pandang sebelah mata orang macam tu...
silap-silap aku pejam mata tak tengok terus
HAHAHA

-so,,KETIDAK PUASAN HATI aku dalam hal ini tak salah kan kawan-kawan??-
kalau korang ckap salah..
okey fine aku merajuk!!
HAHAHAHHAHAHA


jelous 
tenguk orang lain
markah tinggi-tinggi
tahniah okey
=)





7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tu la kau, on9 Fb je, blajar tak nak.... (menanah tak tlinga aku bebel?)

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

xsalah kalau untuk kebaikan.
bila kita ta puas hati, kita akan berusaha ke arah yg lebih baek :)
so jgn give up. usaha lg key !
and salu doa sbb Allah salu dgn kita :) caiyok caiyok akmalazmi ! u can do it ! heeee^^

cikcomot said...

bagus tak puas hati macam ni..

sebab nanti akan guna kan rasa tak puas hati tuu untuk dpt markah lagi bagos kan?



^-^

Heidi Shafiq said...

why so serious? chill la beb.. :)

Nurhafizah p i j a said...

erk , apsal 48 pon msih failed ?

Raji berkata said...

hohoho lagi 2 jer
msti frust gle
xpe anggap tu sebagai 1 cabaran ^^
sebab kalau ckgu tu ksi 2 markah mngkin akan dtg kau still xsedar lgi
hohoho ;D
good luck for ur next test
kau boleh~!

mr.syazwan said...

lagi majuk lagi comel la

da jgn

meh sni timang meh

hahahaha

releks ler baru test carry mark x sampai 40% kan..

score time final mcm tu

huhu

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket