like sampai lebam,if not aku cepuk kang

17 March 2011

YA ALLAH..apa salah akmal



hai kawan-kawan blogger ku sekalian..
cehh bajet ade kawan jew kan!!
heeee
yeahhh hari khamis...balik pade kelass..
terus bukak internet..
macam tade keje lain jew aku an..
padahal dah nak final nie bulan depan..
haishhhh...
okeyy lahh..aku pon penat sangat nie weyy..
dengan test pon tunggang langgang 
HEHEHE...
korang----korangggg.....
ape salah akmalazmi??
(bace dalam pic dibawah)

serius aku rasa macam ehh
 "manusia memang ramai tak puas hati dengan manusia"
kepada konek,KRU,saya shahir & acap,S.E.X,and last Eric
sape korang???aku kenal korang kew???
aku ade buat salah kat korang kew yang korang mengambil tindakan drastik macam nie?
aku penah sakitkan hati korang kew???
aku termakan harta benda korang kew????

serius cakap kat aku wey...aku tak suke ah korang buat macam nie.....
tak suka blog nie an??yess aku kene rela kan hati aku juga untuk pergi tinggalkan dunia blogger ini..
even aku sayang sangat dunia penulisan di alam maya ini
*nagis dalam hati,korang tak faham,salam*

aku nak delete blog nie.....tapii aku sayang!!!wal hal ada orang benci...
ape aku nak buat nie
waaaaaaaaa

43 comments:

apezs shah said...

salam

bersabar je laa ea.
sbb susah nak puas kan hati semua org k..

naziMonster said...

mal..pedulikan je mereka..
kt dunia ni mmg akan ada orang yg support kite dan org yg dengki dgn kita..
yg penting kita x ganggu org..
sabar :)
Orang yg sabar org yg menang!

apezs shah said...

lagi satu apezs xfaham ttg..
page u letak kat mozilla. ape tu?? ermm..

Gen Fujita said...

Ada beberapa yang aku musykil, apa yang dimaksudkan oleh KRU dengan "pastu g letak page kau kat mozilla, remove pls". Anda ada letak blog ni sebagai start page kat mana-mana komputer public ke? Just asking.

-aqmalazmi- said...

naziMonster ; ape motif sebenar mereka?? okey sedihh -,-"

-aqmalazmi- said...

apezs shah : hah ape tuw??page ape yg kat mozilla tuw??adess..tak faham.. okey risau -,-"

Gen Fujita said...

Kalau anda perhatikan betul-betul, semua orang yang mencaci maki tu datang dari satu IP yang sama. Samada mereka semua orang yang sama, atau pun orang berlainan dengan talian network yang sama macam di cybercafe dan sebagainya.

manggosteen said...

biarkan je..asalkan kita tahu kita dipihak yg benar buat pe kita nak takut..

tapi kalau terasa ada mcm tersakitkan hati org dlm blog ni,baik kita peerbetulkan..kalau kita tak buat apa2 yang salah,kita biarkan je..

wanie said...

buat tak tahu je dgn stalker2 tu. selagi boleh berkarya teruskan. ignore kan orang2 ru semua ok. :)

::FAIZ FARISH:: said...

sbb kau femes sgt, tu yg org dengki tu. hehehehe

eykaberry said...

sian gler kt abg akmal ..
p xyah ar dilit bl0g nie .. biar je ar ..

miao_daioh said...

mungkin orang yang sama kot. dengkikan awak.. kenapa nak dengar cakap orang? ni kan blog awak. dorang tak suka, dorang punya pasal lah! kalau ada antara benda yang dorang cakap tu fitnah, awak doa jelah. doa orang yang teraniaya kan Allah dengar. biarkan dorang. lagipun kalau dorang tak suka kenapa tengok? kenapa baca? don't give a damn about other people say about you. who the hell do they think they are? think about dear. salam.

♥amoy♥ said...

Doranx sngap dohh . Burung sendiri tak cukup . Air tk kua agk nyee , blog kaw kan hot . So doranx lepaskn kesangapan doranx tuh kt blog kaww , biaa ramay org tertarikk ngn burung mentah dea tuhh xD
Wakskaka ! Chill mal . Jgn delete blog . Nnty aq rindu tuan dea . Weee <3

♥amoy♥ said...

Doranx sngap dohh . Burung sendiri tak cukup . Air tk kua agk nyee , blog kaw kan hot . So doranx lepaskn kesangapan doranx tuh kt blog kaww , biaa ramay org tertarikk ngn burung mentah dea tuhh xD
Wakskaka ! Chill mal . Jgn delete blog . Nnty aq rindu tuan dea . Weee <3

faiz amir said...

mal oh mal . .
kaw kesah pe psal dorang .
snng cte camnie .
4 BODOH ouh ta ska kaw .
beribu2 membe kaw sayng kaw
pedulikan depa ouh !
relax suda . jgn cpt melatah ngn 'usik2' dorang yg nmpk yg dorang ouh ta mtg lngsung .
okey kwan . rame agy ade kt blkng kaw n support kaw .

efa said...

erk grrr...ada plak org cmtu erk dah dua org jd cmni yg aku dpt taw ni akmal ko buat buh url blog baru dpt tres spa org gilor tu grrr...sja la tu diorg tak femes pastu nk suh ko wat entry pasal dya type cmtu nk femes kot ka dia jeles kt ko huhu sabar la dpt ngn org cmtu ignore ja...jgn stop berblogging perdulikan org cmtu ok

Nurhafizah p i j a said...

dyorg xkn cri psal klu akml xcri psal ?
org dngki nih . sabo2 yea :)

♥Miess AmmoiBlinkie♥ said...

sabar lah . orang dengki mmg cenggitu . haha ^^

zOeY zAu YaH said...

depa jeles pasal blog kau glamor..buat dono jek...

CikNuwairah said...

manusia mmg xpnah puas ati..walaupun kita xkacau org tu ttp diorang ttap nmpak ada yg xkna dgn kita..dah lumrah manusia mcm tu..sabar ok...Allah itu maha Adil..
anggap je ni sbg ujian dlm bidang nih k dan sebgai slah satu ujian kepada iman kta..=)..byk2 sabar..jgn la delete blog nih..saya dah tersangkut dgn blog nih..nnt xbez dah la..

aLya maNip said...

manusia tak kan penah puas hati ngan manusia..tu hakikat bro..tayah pikir la. kalau nak dibandingkan seciput je yg tak puas hati. lagi ramai yg menyayangi..chill ya!!!!

marina anakcikbob said...

aku pon penah kena. aku login shoutmix lepas tu aku block diorang. abes citer.

Just The Way You Are said...

be patient:)
accept that with smile":)
then just let it be:O)
ok!!

husnul.laili said...

bersabar wukey.
dan jangan layan mereka mereka tuh.
((:

IMANSHAH said...

ni yg malas nak letak shoubox..selalu dah kena dulu

pelangi_aien said...

sabarlahh . biar allah je yg membalasye .

Atsuko Ichirou said...

dorg jeles!!
hahaha...
ntah pape...
telor takde nak cakap depan2...
pastu kasi hide identity...
nmpak sgt pengecot..

Raji berkata said...

hak2 ad org tak puas ati lak nih ;D
pedulikan mereka
selagi mereka tak puas ati selagi tu lah mereka wat cmtuh =.="
agknyer puas ati ker depa wat cmtuh
hohoho
biar lah xperlu kesah pun xD

apezs shah said...

mal apezs pon pening ni.. ape yg derang maksudkan tu. ape pon u sabar je laa okeh.. :)

J.U.D.E.Y.M said...

mal : sabar k . but saya pelik lar , semua komen tu macam dtg dari org yg sama je . pehal dorang hmm

Amirrah Zawani said...

tak perlu lah smpai nk benti.. abaikan je org camtu.. dorg jeles lah tu.. teruskan berblogging k :)

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

da macam dato siti da byk kontroversi

yg penting dorang tu xde KEMALUAN

sebab x berani ltk nama

kalau meka berani asal x dedahkan identiti kan??

tkt kena bakar la tu..

hohoho

sob2 ku sentiasa support ko dr depan

=_=

shafiq danial eddie affendi said...

wat lek jer , alah .
gi mampus arh dorunk tuh .
4 EKOR tu kalau tak suke then tak yah lah bukak blog nie . ape kes tah . alah , manusia2 tak berpendidikan , macam tuh lah jadi nye . ade yang dengki lah , ade yang sangap bagai lah . bodo-bodo je . apa-apa pun , DONT stop writing , okey (=

i am S!L4H.. said...

ishh gile ke ape.
suke2 je ckp cmtu.

jangannnn tengokkk :) said...

lol , laki oh laki , tak malu keh , siap sebot KONEK lg . err segan bhaii . hii . bodo jeh . org dengki selalu berfikiran singkat :)
chill .

Nanot ♥ said...

kitew bakor aje ' budak tak sekolah tuh ' chill babe ~

Anis Nasri said...

hye kite dtg dr blog Zoey Zau Yah :D

Biarkan org mcm2. Manusia xpnh puas hati dgn kejayaan org lain. Kalo adik mengalah itu bermakna dorg menang. so wat dono je. Sape dorg tu? Penting ke? Dorg bagi adik duet ke? So GO TO HELL LAH DEPA SUMA. wakakakaka

atiqah said...

alah, ce tgk ip address dorang tu..
mesti ip sama sbb org yg sama..
cara tgk ip address ,
letak cursor lama kat nama dorang kt chatbox tu, nnt kuar ip addressnye...
alah, bende nye sebab jeles, mesti budak lagi.. HAHA ;D

atiqah said...

silap, hehe.. cara nk tgk ip address ialah letak cursor kat tempat tanda "#" [yg wane pink tuuu ] kat chatbox ye.

Shahira Fizuni said...

Saman aje la.. :)
Teach them a lesson!!

Syawalne said...

sabar.....jgn nk duli sesuatu yg xmendatangkn faedah!!!

ieyra zakira said...

ape yg dia cakap tuh, maybe pd diri sndiri. don't care yarh !

jia said...

ta yah hiraukan orang macam tuh..
dorang sume tu penakot..
klw dorg brani, dorang ta tlis kat stu tp jmpe dpn2..
ta puas ati ckp dpn2..
ni stkt tlis at stu.. cek pown bole bwt..
hehehe.. grau je.. :D

btw, bykkn brsbr k..
dugaan tu.. :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket