like sampai lebam,if not aku cepuk kang

17 March 2011

lepas ovum,lepas sperm



korang!!!korang baik tak???
doa kan akmalazmi jap...karang nie die tengah buat 
Retest math engineering tuw...
doa tau!
tak doa aku private blog nie!padan muka korang!tak payah tengok blog comel nie!
HAHAHHAHAHA...
pehh rasa macam nak jew bunoh akmalazmi kan bile bace ayat kat atas..
heeeeee..
gurau jew lah wey!!!
tak,,,,motif wujud nya entry ni ialah just nak mendapatkan kepastian dekat korang jew
BOLEH KAN????
ape...tak boleh???alolololo comel nye sikap sombong kau tuw
HEEEE...
serious comel doe...buat lah lagi...lagi dan lagi....
sombong kan comel..
heeee...

ehh korang!!!nak dapatkan kepastian nie...
korang try click dekat ruangan comment tengok...
bile nak comment ade tak bende macam pic kat bawah nie?
word verification
aku bukan ape,semalam kawan aku tegur..
"weyy mal,,nak comment entry kau kene letak word bagai lah,malas aku nak tulis word tuw balik"
actually aku tak suke ah kalau ruangan comment ade bende macam pic di atas tuw..
ianya akan membuatkan orang
benci-menyampah-meluat-and malas untuk
lepaskan sperms masing-masing di ruangan comment
same lah macam aku...aku malas kowt nak lepaskan sperma kat entry korang kalau ade ayat tu
kalau tade word verification tuw..laju-laju aku lepaskan spems untok korang..
tapi tak selalu lah..sebab aku nie bz memanjang...


ok sis,ok bro,lepaskan ovum and sperms korang untuk maklumbalas akmalazmi okey
sayang korang..muahhh.....

maklumbalas anda
penentu
loyalreader
HEHEHEHE






4 comments:

apezs shah said...

salam

citss ngatkan ape tadi,..
itu je kesnya.. yes sebelm ni ada.
naseb kali ni dah xde..
apezs pon malas okeh bab ada word tu.

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

da tade daa..saya bole komen dengan laju sekarang!! yeay!!^^ heeeee :P

anys said...

sengal je tjuk post. hahaha :D

::FAIZ FARISH:: said...

Akmal.... Entri ni Berbaur Lucah sikit ye.. sila take note
hahahahaha

ok dah takde dah...

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket