like sampai lebam,if not aku cepuk kang

16 March 2011

oh bulan....



terasa batak di hati..kenapa?
sebab hari nie aku publish dua entry...
poyo kan??lantak lah.....yang entry pagi tadi tulis tengah malam tadi..
and buat autopublish pagi nie..
so ini punya entry tulis terus publish
sumpah ayat aku macam kanak-kanak yang baru nak kenal A-B-C
susah nak faham..
ok fine

preview hari ini

akmalazmi ada quiz agama di dewan kuliah kejuruteraan awam....
section A 
bulat-bulat.... 
9soalan 
level questions lower and medium
marks 35
yeahh yeahh happy happy...
bulat jangan tak bulat,,yeahh..bulat lagi..yeahhh..tak tahu baling dadu..yeahh
soalan bulat-bulat 9 jew pon tak banyak
-,-"
okeyy siap bulat
^^
bukak section B plak
structure 
level..ahhh susah gilaaaa...
marks 65 pehh banyak!
soalan mengenai talak-khuluk-fasakh-nafkah
(semua sekali aku tak taw,terutama KHULUK)
ape khuluk nie??adoiii
-,-"

saat tuw mula lah akmalazmi terteleng kiri,terteleng kanan,padahal kiri dan kanan aku tade orang..
-,-"
saat tu jugak aku pandang paper sampai tembus.....
bila keluar dari dewan kuliah...aku sempat jugak tanye dekat kawan-kawan lain..
ehh boleh buat???
"BOLEH"
ehh boleh buat???
"BOLEH"
ehh boleh buat???
'BOLEH"

-semua BOLEH,,aku jew TAK BOLEH-
-nagis dalam hati seketika-

esok 12tgh hari until 1 petang ujian ulangan math enginerring
-,-"
YA-ALLAH......aku cuba yang terbaik esok....

ahad
TEST-2 MATH ENGINERRING 
TEST LAST DI SEM INI
dewan muadzam shah
pukul 5petang-6petang
-tidak sepintar kamu dan kamu-
=(
-sedihh ahhhh-
awak
kenapa saya
tak pandai macam 
awak?

oh bulan,enggan melayan diriku lagi,pabila. .  -,-"

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Akmal... Good Luck Akmal...


1 lagi, blh tak buang Word Verification ko? aku malas taip tiap kali

cikcomot said...

goog luck ye..

u can do it..


^-^

::p0t pEt iLa:: said...

dun sedih2..cuba yang terbaek ye..gud luc

sueRAFE said...

jgn down gitu cuba lagi.
btw 2 entri sehari tader ah batak sgt, org len sampai 4 entri satu hari lek jeh. hehe

Atsuko Ichirou said...

blogger berjaya mmg le cm tu...
entry bebanyak...
study pon berterabur...
kihkih..

apezs shah said...

salam

alolooo kenapa isau sgt.
do de best je. kalau
gelabah nti lagi la xngat ape.
hehe good luck ok.

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket