like sampai lebam,if not aku cepuk kang

16 March 2011

berangan?bukan!berfikir ok



first thing, I truly apologizes to you eira..
akmalazmi tak bermaksud nak buat eira sedih and whatever you think of things about me
akmalazmi betul-betul mintak maaf
-,-"
maafkan akmalazmi............saya tidak akan penah lupakan macam mane eira cakap semalam...
jangan fikir macam-macam

kawan-kawan,harap dia maaf kan aku
-,-"
jangan sebab hal kecik kita bermusuh.....

okeyy leave all that for a moment okey
c(';
okeyyy berangan memang salah satu kerja akmalazmi
kesah??????
tak perlu sangat lah sahabat!
kadang-kadang bukan semata-mata berangan ok..
tetapi sedang berfikir lahh
berfikir mengenai
-susah sangat kew nak mengucapkan ucapan TERIMA KASIH-
tak kan???tapi tuw lah yang susah sangat nak sebut..
termasuk akmalazmi
yess bukan semua orang sempurna..termasuk akmalazmi
tetapi akmalazmi mencuba menjadi yang terbaik
dia cuba menjadi terbaik kerana dia tahu dia tak boleh jadi yang sempurna
kerana tiada seorang pon yang sempurna di muka bumi ini...

- tegur saya kalau saya salah-
-tegur saya kalau saya lupa-
-tegur saya kalau saya lalai-

tegur je saya,itu kebaikan saya,untuk semua


akmalazmi
memikir
bukan
berangan



4 comments:

♥shin chan gurl♥ said...

eyy terima kasih :P
tego saya juga okay.

apezs shah said...

salam

lor kenapa pulak ni?
adehs chill bro!

mr.syazwan said...

kalau xmau dgr cepuk la boleh??

=_=

♥Miess AmmoiBlinkie♥ said...

akmalazmi my dear . eira tak maraa lah . langsong lah maraa . and thanks for the entry okeyy ? appreciate its . yelaa . sometime eira text akmalazmi , you tak reply pon . at least cakap lah if you busy or what right ? you buat i tertunggu . dah lah you sorangg je yang i text . forget its keyy ? ;D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket