like sampai lebam,if not aku cepuk kang

28 March 2011

ape yang best nya wey


semalam text dengan dia sampai lewat malam..
after study lah..bukan time study nak text org bagai
macam-macam kitorang text...
die bagi kata-kata semangat kat aku
jom baca
HEEE
terimas kasih ya
:D
dia?sape tu?laa tak taur lagi kew??laa die lah isteri saya..
HAHAHAH.
tade lah die bestie saye......kenal dah lame sangat...
umur kitorang same....19tahun.....
study pon tempat yang same..cuma die second intake..saye first intake..
that means mal sekarang sem2..die sem1..
die diploma kejuruteraan elektrik..mal dip kejuruteraan awam..
hah kan dah bocor rahsia..
iss iss iss....
sepanjang die mula belaja..tak penah langsung kami terserempak..
yew lahh blok kejutraan elektrik ngan kejurutraan awam bukan nye sekali...
lagi pon ramai laaaa......mmg probability terserempak mmg kurang lah kan...
entah HARI ini macam mane tah boleh terserempak..isss iss isss....
dah lah semalam text ngan die..hari ni terjumpa plak...
takdir takdir.......
ada kah ini satu kebetulan atau kesilapan?
HAHHAHA....
tak sengaja doe terserempak.....time tu dalam pukul 9kowt kalau tak silap laa..
mal ade depan pusat islam..sebab nak buat khafan jenazah...
dok lepak-lepak depan masjid tuw..tibe-tibe mata nie melilau dekat perempuan-perempuan yabg ontheway balik kamsis ...
(gatal kan)
mule-mule tak perasaan yang gadis aku tengok tuw die...
(ayat geli sial)
habis tuw tengok sekali lagi..
tak puas lagi,,tengok lagi..laa rupe-rupe nye betul lah die
dalam hati best ni...tak taur care nak pnggil macam mane nie...
so entah macam mane tah..mulot nie gatal bg bunyi tikus..
bunyi tikus macam mane erk??entah lah..kau try muncungkan mulot kau..pas ur kau sedot..
ade tak terhasilnya bunyi??ada kan?hah tuw lah aku buat nak panggil die tadi..
boleh plak die tak perasaan...iss iss iss..dah lah time tuw tengah ramai..dengan kawan-kawan sekeliling lagi..
boleh plak aku buat macam tu... ><"
tak pelah soal hati dan perasaan nie mmg aku tak fikir org sekeliling dah
(sekali lagi ayat geli)
-nasiblah aku tak lari dapatkan die..macam cite romantik gitu-
HAHHAHA..
geli kan????
ape-ape pon tak pelah..dapat tengok die tadi pon dah cukup..dengan beg putih die...hee comel
:D
okey lah der..hari nie aku dapat satu lagi ilmu..fardhu kifayah..cara-cara mengkhafankan mayat..
aku dah taur bagaimana nak khafankan mayat macam mane...sebab tadi buat sekali praktikal...
so alhamdulilah,,taur juga aku
^^

lagu ini best,,ada means yang tersendiri..dengar la


3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mal... Blog ko makin ramai folower... tahniah..... aku dah kalah. kau femes dah

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

bukan kebetulan or kesilapan laa..suratan atau kebetulan ? hehehe^^

miss.beeka said...

haha , gatal ! hehe , pusat islam uitm shah alam eyh ?

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket