like sampai lebam,if not aku cepuk kang

30 March 2011

presentation itu bentang



sorry semua..aku semakin bz....bz sangat-sangat..
nie pon mengagahkan diri update..
GAGAH KAN aku?
-.-"
okey presentation...so korang suke tak dengan word presentation ni?
bagi mal erk??ehhh "no comment"..
hey kau ingat kau tuw FASYA SANDA nak bagi jawapan "no comment" jew..
kalau kau tu fasya sanda tak pelah dok bagi jawapan 
"no comment" - "no comment" - "no comment"
meluat KAN?
okey soal presentation..actually aku nie setiap masa,setiap ketika,
setiap saat ada presentation...
(selampaukan dengar,mmg la melampau sebab ianya auta semata-mata)
HEEEEE...
yes tidak dinafikan aku nie seorang yang strengthless dalam soal presentation ni..
yew lah..kau bayangkan..kau sorang-sorang dekat depan..lepas tuw disaksikan oleh 40 orang...
bila di calculatekan sebanyak 80mata sedang memerhatikan aku dekat depan sorang-sorang..
tak kew rase macam nak termeninggal time tuw?
penah sekali padahal last week..aku presentation..guna microphone bagai.....
so aku pon cakap-cakap-cakap dan cakap....kau boleh agak tak ape yang jadi time aku cakap tu?
tak boleh agak kan?so aku bagi tau..
kau bayangkan ape yang aku cakap tuw sorang pon tak faham..
HINA KAN?
HAHAHAHA
padahal aku pon tak faham ape lah yang aku dok cakap tu...
ayat berbelit-belit..............tiba-tiba lecturer aku cakap "SUDAH"
pehhhhhhhh hina gila rasa..dah lah die tolak tajuk presentation aku...lepas tu die bulat besar-besar hasil kerja aku yang aku submit kat die depan aku plak tu siap guna pen merah lagi....
time tu SABAQ jew la........
erkk what else ya yang aku tak suka lagi pada presentation..
ya body aku akan statik jew..tak bergerak...macam patung sedang berbicara...
sebab dalam presentation sangat lah memerlukan bahasa badan
(body language)
tapi aku tak...
HAHAHHAHA.......
macam ape jew..........and benda yang aku tak akan buat bila presentation ialah
eye contact....hahah..yaa eye contact pon aku tak buat..aku bukan ape..takut ahh..bile buat eye contact kang ade yang berkenan.....
yew lah orang cakap
"DARI MATA TURUN KE HATI"
"DARI HATI TURUN KE CONET"
kahkahkah......
maksiat KAN?
so jauhkan diri anda dari semua ini...
HEEEE...
(gurau jew)
okey der..okey sis..
got to go 
byebye
ini pic classmate saya sedang presentation pagi tadi..
and 4sure la pic nie di snap tanpa pengetahuan der..
so minta izin yaaa
^^

akmalazmi punya pic time presentation mane??YA ALLAH korang..jangan minta nak tengok pic aku time presentation...hina sangat tau!
grrrr

5 comments:

kyle said...

akmalazmi punye pic time presentation mane?? hehehe.....

cik yuyiyui said...

jgn takut, pk ia sbgai satu cabaran.. huhu.. ta susah mane presentati0n nie.. perlukn keyakinan yg tinggi apabila berckp dpn 0ag wmai.. huhu..
jgn give up! teruskan mencuba.. huhu..

mr.syazwan said...

ku suka presentation

sbb leh pakai baju smart2 drpd biasa..

hahaha

presentation best kalau kita fhm apa yg kita nak sampaikan

kalau x fhm alamatnya terjun banggunanlah..

hahah

::FAIZ FARISH:: said...

mesti kau neves kan? pastu merapu je cakap. hehehehehe

shark said...

haha..
iniler nnti akan jd knangan bila abis study..
knangan manis /pahit..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket