like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 March 2011

share kebahagiaan saya ok



HEYY GUYS!!!
erk.....aku tak taur ah nak tulis ape....
so kalau aku nak share serba sedikit pasal hidup mal boleh??heeeee..
sje doe...ramai kowt tak kenal..siapa diri akmalazmi sebenarnya an..heeee...
actually aku nie orang biasa..macam korang..bla bla bla..
tadew lahh....bukan itu aku nak share tapi nak share ape yang akmalazmi
lalui salam 19tahun hidup nie..
mungkin ramai yang tak taur kan....
so enjoy it...
(kejayaan terbesar aku time sekolah rendah)
mesti korang tak caye an aku sebenarnya sangat aktif.....heeee.....
tempat pertama (heeee)
(naib johan)
geram betul aku time tu!
sijil nie aku suka..pada tahun 2005..pihak sekolah bersetuju menganugerahkan aku
anugerah kecemerlangan kokurikulum
ramai la yang makan hati time tuw..
wakakakakkakaka.......
ehemm--ehemm..mak bapak aku hantar belajar mengaji okey!
nah aku masuk tadarus Al-Quran ..hah kau mampu?
(tapi ada satu benda yang aku buat..aku berhenti diam-diam dari kelas PAFA)
kahkahkah..
terok kan?
aku juga seorang pengawas perpustakaan..
hahahha....
nerd bukan?bila jadi pengawas perpustakaan....
(aku tolak tawaran pengawas sekolah..sebab aku takut nak bercakap depan org ramai time perhimpunan)
hee..saya suka ini..
sebab saya terpilih oleh pihak USM dalam
"Learning Research Treatment"
aku sebagai bahan kajian depa
dengan keputusan PMR aku yang tak berapa nak bagos nie...
even aku tak berjaya mendapatkan 8A namun aku telah membuat mak dan ayah aku tersenyum...
^^
dengan berbekalkan keputusan PMR aku yang tak 8A macam korang tuw
aku telah ditawarkan ke bidang teknikal..
"kejuruteraan awam"
dan ini...quiz kimia peringkat kebangsaan......
gila susah!geram aku time tuw!!!
siap aku maki-maki lagi sapa la buat soalan kimia tuw...
benda yang aku tak belaja boleh keluar..
BODOH kan?

rasa nak nagis bila tengok sijil-sijil aku..
ape yang aku snap ini,adalah sebahagian.......
k wey..got to go..
byebye....

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

motif? nak tunjuk kau Pandai la kan? huhu kantoi

-aqmalazmi- said...

memandai jew la...tak baik bersangka buruk pada org lain....

cikcomot said...

wow.. aktif betol mase dulu erk.. hehe..

bagos2

:)

Eqmal said...

lovebite tu yg agak erkk skit,,
wah ni dah kira hiperaktif,,ahaha

CikNiza said...

gud luck utk hari2 mendatang..:)

Raji berkata said...

woahhh hebat ah jgak kau nih
aku kalau sijil A&W ad lah
hahaha

Siti Safiyyah said...

banyak betol sijil ko? haha, aktif sungguh..mesti time kekecik dulu ni slalu bz kalah pm ni kan kan? kehkeh ;p

♣dya aien♣ said...

aktif punya budak..
tapi takut nk bercakap dpn org ramai..hadoi..takpa takpa..
training byk2 oke.. :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket