like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 April 2011

akim akmal?pon boleh

alhamdulillah..satu daripada enam paper sudah selesai petang tadi
terima kasih dekat kawan-kawan blog...kawan-kawan fb yang wish me luck tuw an
^^
sangat menghargainya..
sejak-sejak nie ramai plak yang pangil saya akim
(mati laaa syok sendiri)
HA-HA-HA
btw lantak laaaaaaaaaaaaaahhh...
mula-mula dulu ramai yang samakan aku dengan akim
lepas tu dah slow
and sekarang nie dah kembali ke era akim
(mampos luw mal)
tapi takpelah selagi
aku tak tercapai
aku akan tetap berusaha..
okey laa....aku dah mula pening nie tengok nota-nota kaki subject concrete aku nie
got to go..
peminat-peminat akmal a.k.a akim
tunggu lah kemunculan aku semula yeww
(muntah laa..muntah laa..tak kesah pon)
HA-HA-HA..



akim??akmal??
hmm pon boleh
byebye
pix nie dah berkuron okey!
so abai kaN
HA-HA-HA

habis la blog
ni di gam
oleh peminat-peminat
akim


6 comments:

IMANSHAH said...

akim,,,singgah mlm selasa..huhu

Shairazi Saidin said...

teruskan mencapai cita2 anda. BLOG template baru ek? NICE:)~~

mr.syazwan said...

penangan akim makin mnjd2 da ni..

adehhh

tim said...

*pengsan*

::FAIZ FARISH:: said...

Kate kau... hahahahahahahahaha Akim Wanabe

aiN_myRa said...

erm ade la gak iras cket2..hahahaha *amek at..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket