like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 April 2011

aku gelak sunguh sebab ini...



hey guys..aku baru lepas gelak...
lucu gile...HAHAHAHHA..serius kelakar wey..
aku gelak sungguh-sungguh bile bace...
ayat die part
"HANTU ITU SANGAT TAKUT"
sumpah nak tekentut time gelak..
boleh plak hantu tu takut kat die an???
HAHAHHA..
lagi satu aku suka comment cikgu die
"HANTU TU GEMBIRA JUGA KAH?"
mesti cikgu die rase macam nak demam..
HAHAHHA...
last-last 
"JUMPA CIKGU"
grrrrr.
so aku tade keje doe..aku pon buat satu keje bodoh..
aku g buat karangan tu balik
HAHAHAHAHA....
nak snap..tpi tak muat skrin la..
so aku taip balik
aku rasa karangan aku dengan dia macam tadak beza..
sama-sama terok...
karangan aku buat ni berpandu karangan die..
sebab aku tak tau ape tajuk die..
maybe tajuk die
"mimpi anda paling takut"
atau
"karangan anda paling terok"
maybe la..aku pon tak tau..
kalau tajuk die
"karangan anda paling teruk"
betul la ape die buat tuw an
HAHAHA
thumbs up itu budak...at least die berjaya membuat ramai orang ketawa di saat duka
-terima kasih-

minggu lepas
kelas terakhir sem nie
so tinggal seminggu
je lagi nak study
-,-"



16 comments:

nelly said...

gelak guling2 nelly ..

Cik fain fringey said...

lawak sangat :D

Natasha Khoriz said...

terbaekk ! :D
karangan A- !

Nurhafizah p i j a said...

karangan budak drjah brapa nih ? hahaha

Amirrah Zawani said...

mmg lawak.. haha!! :)

Juliana Nz said...

hhaha . klako :D

ohh ayu! said...

hahaha,, sepuluh kali bace pon rase lawak!

mr.syazwan said...

markah lebih ttg kekreatifan kelawakan tu

hahah

Nesa Wazir said...

seekor hantu :P

arep_lockermonth said...

thnk you singgah my blog~~btw..kelakar betul~

arepnakbebel: aku tade BE! kau ade??

manggosteen said...

rajin gile nak taip balik..ahahaha.serius lawak..first aku baca mmg rasa nak lempang je budak yg tulis karangan ni..

nanie zakey . said...

haha , tsgt lawakk !

i am S!L4H.. said...

haha. klakaaaa je. hammbekk sekali kene jmpe cikgu. ckgu nk bg hadiah gule2 sebalang la tu sebab wt ckgu terharu.

heheee

zAtIe said...

sumpah lawak . . ! agagagaga .

miss nuratikah eika said...

haha..tade keje betul anda ye..haha
btw,bestla!

efa said...

hahaha lawak nk tergelak karangan ni bg A huhu

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket