like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 April 2011

buruk baik..kita tentukan



untung rugi add facebook pensyarah...
hah amek kau..tajuk ni mungkin boleh dipertimbangkan untuk masuk dalam karangan spm tahun 2011
so get ready adik-adik ya
HAHAHA..
untung ke rugi wey add lecturer punya facebook?
setiap yang berlaku pasti ada buruk mesti ada baik kan..
so same lah dalam kes mega nie..
antara kabaikan add fbook lecturer ialah
 kau boleh mengeratkan tali siraturahim antara student dengan pensyarah kan kan kan..
yew lah lecturer just ajar kita hanya untuk satu semester..that means 6bulan ja..next semester insyallah die dah tak nak ajar kau an...segala permasalah yang berlaku dalam sesuatu subject,kau boleh mengunakan medium fbook ini untuk terus berinteraksi dengan beliau..tapi perlu di ingatkan,hanya permasalahan yang kecil sahaja.kalau masalah yang besar better kau face to face bertanya terus kepada beliau,takut-takut kalau kau guna facebook nanti mesej yang ingin di sampai kan kepada lecturer kau tu tidak sampai ke sesaran..
ada faham!
after semua student habis final..4sure lah lecturer lah plak insan paling bz..yew la nak semak paper3 final kau yang barai tuw...so jadikan fbook ini sebagai tempat untuk membodek lecturer3 anda..
HAHHAHAHAHA....
jahat niat kan!damm!
(jangan-jangan buat macam tu..tak baek)
okey tu yang baek..yang tak baek nye ape plak wey?
yang tak baek nye..setiap gerak-geri kau akan di detect oleh lecturer kau dengan begitu cepat!
contoh nye,kau tu rajin sangat on fbook...
asal lecturer kau on9..kau pon on9..
asal kau on9,lecturer kau pon on9..
habis tu assignemnt di anak tirikan,quiz diabaikan,test ditinggalkan
(macam aku jew an)
bila ditanya 1 soalan mudah,and kau tak boleh jawab soalan mudah tu
siap la,kene perli jap g
"HAH TU LAH,ONLINE 24 JAM"
kan dah tersentuh bile kene ayat macam tuw..
HAHAHAHA...
lihat tu..
salah satu benda yang berfaedah bila pensyarah math engineering memberi nasihat kepada pelajarnya yang kempunan nak tengok raja lawak

natijahnya,setiap sesuatu perkara itu mesti ada baik ada buruknya..
gunakan lah teknologi masa kini dengan sebaiknya..
contohnye macam cikgu shida..femous dah sekarang
><"
wekkkk

weyy korang..18nie aku mula final paper math engineering..
mati la aku
><"

1 comment:

♥shin chan gurl♥ said...

haha kalau add cikgu sekolah macam takde effect sangat :3 btw all the best for ya exam, bro (:

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket