like sampai lebam,if not aku cepuk kang

08 April 2011

wey ok tak.ok tak?



seorang makcik cina nie datang kat aku dan tanye..
this time,is are not the season kawin kaaa?

aku jawab..
not laaa....kawin season only at the semester break maaaa...

dia diam..dan terus berlalu..
kenapa die belah mcm tu jew?die taur ke aku kelentong die?
bawasa nya school holiday baru musim kawin..bukan semester break
ke die tak menjangka,yang aku akan jawab persoalan die?
HAHAHA
-,-"
-AHH LANTAK LA-
hah faham kan ayat diatas!
-JUST SHY NOT ANTISOSIAL-
:P
okey..baju kemeja..pernah degar kan nama tuw?
actually aku nie jarang sangat berbaju kemeja..
more to tshit jew...even pergi kelas sekali pon bertshit jew aku..
simple kan..tak payah iron...agak-agak lambat..mandi seminit..
taros pakai tshit 
(grr kantoi)
kalau berkemeja..
macam-macam kowt
iron laa...tali leher laa..
what else hah aku tak suke kalau berbaju kemeja..
yew...nanti orang cakap macam nie
hahaha...AMIN........
lagi aku tak suke an bile pakai kemeje..
aku nampak HENSEM sangat
(petir)
HAHAHHA
HAH kan dah cakap..
nampak HENSEM sangat
(muntah pelangi plak)
dah,,,tanak pakai macam nie dah..
peaceee
:P

5 comments:

tim said...

akmal look handsome lah..~~
hahah

arEnyss dyla said...

oke..nampak lagi smart la..
tp t-shrt simple cket n cpt..huhu..

♣dya aien♣ said...

kalau tanak cakap hensem nak kena cakap apa eyk??? ermmm hmmm..
cakap anda nampak sungguh smart aje bole tak?? ;p

Shairazi Saidin said...

fuhh. smeart la brader kita nih. :D

Update selepas balik dr P. Bidong. :)

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/planet-bidong-movie-part-1.html

::FAIZ FARISH:: said...

mandi 1 minit???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket