like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 April 2011

entry ini auta semata-mata



final exam dah habis..
yess dah habis..
result pon dah dapat..
jam credit 18
aku mendapat CGPA 4.00
best tau..
dapat anugerah lagi

  • engineering mathematics 2 (DONE)
  • concrete technology (DONE)
  • industry building system (DONE)
  • engineering survey (DONE)
  • contract procedure (DONE)
  • mechanics of structures (DONE)

hah amek kau..ramai lew yang makan hati dengan entry nie..
bytheway..aku tipu jew!!!!!
dah sah-sah CGPA en.akmalazmi TIDAK AKAN mencecah 4.00 kan..
HAHAHA..
final mane mula lagi laa...lagi seminggu mula la..
KAHKAHKAH..
habis tuw nie entry pasal ape mal??
entah la wey..
aku rasa pagi ni,otak aku macam mintak simbah dengan air panas..
-,-"
serius i'm not ready yet nak mengharungi semua nie..
banyak yang aku tak faham(sungguh)
petang nie test lagi..bagus gila....
dah la test first hari tu kantoi
hanya pada dia aku meminta....
tapi aku banyak buat salah dekat dia...
nak kew die memenuhi pemintaan aku?
=(
YA ALLAH kau pemudahkan lah segala urusan duniawi aku,
dan kau lancarkan lah segala urusan akhirat aku..
AMIN....

tibe-tibe pagi nie rasa semacam jew....
macam-macam aku fikir sekarang nie.....
sob..sob..sob..
(hempok kepala atas meja,lepas tu buat-buat gila)

kemungkinan ini
entry terakhir akmalazmi
buat masa ni
jumpa lagi nanti

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Mal... aku nak jadik baik kat sini... Semoga Berjaya... (motif? hehehe Bulan April)

tim said...

kak tim ada masa dua minggu lagi nak exam. but diri ini bagai belum ready lagi. kak tim rasa cam takda belajar apa2 sejak awal sem sob sob sob
terasa bodoh sangat sekarang..otak blank.

kodok said...

hihi.. [ ^ _ ^ ]

gud luck nowh!

Nesa Wazir said...

moga dipermudahkan semua urusan ye :)

cantekk said...

;-D sabor je la...
br nk congrates

dah, pegi blaja pandai2 oke.

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket