like sampai lebam,if not aku cepuk kang

05 April 2011

tetibe mengidam..apekes!

alahai hina je rase..
kalau nak dibandingkan dengan blog-blog otai tanah air yang superb duperb awesome an...
macam.
maria elina
cik epal
hanis zalikha
what else..cukup la tiga nama otai an..tak payah lew nak mention semua sekali
even loyalreaderblog.blogspot ini menduduki tangga yang ke 29ribu,8ratus71
aku tetap sayang die...
kahkahkah...korang pon sayang juga kan?
tak sayang?okey FINE..
haaaaaa...

okey never mind...
actually tadi dapat tolong sorang makcik nie..erkk makcik??akak kowt..
rase nye baru kawin....
kau tolong ape mal???
heee.....
yeahhh tadi tolong akak nie amek kan buat pelam...
ehh tak kenal pelam??
adesssss....
pelam tu buah mangga....
euuuuu hina plak rase bile panggil buah pelam tu mangga..
kahkahkah..
btw aku panggil pelam jew...
pelam??mangga??weyy sama jaaaa....
pelam jew la yew...
(pening DAH)
HAHAHHA
die hamil...erkkk hamil tu mengandung..
hahhhahaha......
mengandung jew la yew.....
okeyy die mengandung...anak pertama kowt..
mybe la...tak tanye la plak....berapa kali dah die beranak
die teringin makan pelam muda...
tapi pelam tu tinggi nun di sana.....
so die panggil aku..
adikk..akak teringin la nak mkn pelam tuw..
-.-"
dah sah-sah MENGIDAM akak nie..
HAHHAHAH...
aku pon amek la pelam tuw..
tak kan nak cakap..
"HAH akak panjat lah sendiri amek pelam tu"
nauzubillah...dimana letak nya sifat kasih sayang seorang manusia der....
*alim jap*
HAHHAHAHA.....
okey okey okey......
so disini perkara biasa la kowt kalau perempuan mengidam kan...
yang suami pon...ikowt kan jew lah kehendak isteri tuw...
bagi jew ape yang die nak makan..
tapi jagan la isteri mengidam nak makan besi burok,kau g ikowt plak...
agak-agak la kan..
-,-"
(kerajaan tak mengaku rakyat le sape buat macam tu)
bile tengok pix pelam nie..
tibe-tibe rase nak makan pelam *petir sabung menyabung*
HAH SUDAH!
pftsssss..
jangan cakap akmalazmi mengidam
-,-"

-dah habis baca entry nie..baca blog nie plak-
tuan blog cakap akmalazmi sentap..
ya aku sentap dengan hanan..
merajuk terus
><"
HEEEE


petang jap g nak g 
makan pelam la
nak tak?
-pitam-

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Akmal femes

haneyzatul.amira.amran said...

errkkk, awk yg ngigam ke kakak awk? hahaha :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket