like sampai lebam,if not aku cepuk kang

04 April 2011

bukan untuk umum



huy gusy!sihat?ok straight to the point,,actually aku rasa
entry ini sangat bosan..bagos semalam entry takut,
hari nie entry bosan...
entry kali ni
bagi aku tak sesuai untuk dibaca oleh segenap masyarakat
 kecuali beliau benar-benar nekad nak mati
melampau hang mal !rejam sampai mati,baru tau!
-.-"
okey entah tibe-tibe rase tekanan..teetttttttt.hari nie tade kelas...
so bangun nya agak lambat.....
bangun tengok fon...
ada mesej....
mesej tu kata
"buat tugasan dalam buku,pengiraan skor design,buat dlm bntuk hardcopy u all prensentation esok"
"esok ada test"
pehhhhhh....tersentap u olls bile bace....
serius dah la pengiraan skor design tu tak faham langsong
tak taur hujung pangkal...
lepas tu check schedule lain plak...
ohhmyygaddddd
tetibe buat-buat tekejut macam mak ayam hilang ank ayam
05/04/2011 ada satu test
06/04/2011 ada dua test
erkkk assignment meki tak buat lagi.....erkkk assignment contract pon...
what else ya...
dah tak mampu nak ingat semua nieee...

hah kan aku dah cakap..jangan baca kecuali kau nekad nak mati...
tengok dah tak faham kan..
tunggang langgang kan..............
(hah amek kau..tetibe pakcik google bagi gambar yang sangat kene dengan entry ini)
thnksz pakcik!
semakin dekat final..semakin banyak assigment
(macam nak buat report sc daaaa)
hanya alam ini yang akan memisahkan kita dari duniawi
kecuali 3perkara..
|ilmu kau|
|doa anak-anak kau|
|derma dari kau|
-weyy kalau salah cakap tau..nie pon aku ingat-ingat lupa der-

hentak kepala dengan bantal,
lepas tu pura-pura pengsan,boleh selesai tak semua ni?

5 comments:

efa said...

erk2 haha buat2 assigment+pi baca nk test nuh kerja on9 lak haha

::FAIZ FARISH:: said...

hari ni aku nak jadik baik... komen aku, mal... Ingat Allah... Berdoala pada Allah....smoga dipermudahkan

asybedazzle said...

yg last2 tu nice. eh ni lagu apakah. tak pernah dnga.

miss . eya =) said...

hentak kepala kt bantal pmbohong sgt lau pengsan. wt lh kt dinding an.

do follow me (tengokunoai.blogspot.com)

Raji berkata said...

bgus mal
kau dh semakin matang nampaknya.. ;D
tuntutlah ilmu even mati semasa menuntut ilmu juga satu syahid inshaAllah

gd luck utk test dan presentation esok.. jgn stress2 cbe selesaikan sebolehnya semua tu hari ni

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket