like sampai lebam,if not aku cepuk kang

03 April 2011

aku tak suka entry ni!



sebelum tuw korang tekan butang Ctrl kat keyboard korang jgn lepas aw..lepas tu tekan sini
(terima kasih yaaa keatas kegigihan beliau heee)
penanggal...korang penah degar tak nama hantu penanggal nie!
pehh aku kali pertama doe degar....
selama nie tak penah plak la aku kenal dengan penanggal nie..
(kalau boleh tak nak kenal PON)
tu pon kawan aku yang cite.......
so dengan gigih dan hina nya aku masuk kat pakcik google area imej...
guess what...
penanggal bentuk die macam nie
alahaiii kesian nya tengok.....
ada kew hantu macam nie????
macam mane die boleh wujud nie??eksiden kew???
-WAALLAHUALAM-
aku pon tak tau
kenape aku tak tau ada hantu sedemikian rupa erk??
mybe tak HOWT kowt.....
HEEEEE..
maen-maen hang mal ya!
untuk pengetahuan korang..aku dalam bilik sorang-sorang nie....
actually aku atas katil nie..
(katil dua tingkat)
tibe-tibe aku rase macam ade jew penanggal kat bawah..
waaaaaaaaaaa.............
kawan aku cakap...die makan orang yang lepas beranak...
erkkk betul kew???jap nak check aku nie lepas beranak kew??
ehhh okey tak,aku tak beranak!
yeahh yohoo happy happy happy
so buat ape nak takowt!!
HAHAHAHAHHA
(aku gelak dalam perasaan takut sebenarnya nie)
dah laa..malas aku cite banyak-banyak pasal die nie..
bukan nye aku berminat snggat pon.........
sekadar pengetahuan bebas boleh laaa an.........

so dengan ini aku baru tau bawasan nya hantu penanggal nie,just ada kepala...
erkkkk.....
kau mampu?
dah semua pakat tanak mengaku yang kau tu mampu an..
dan dan jew......

kan penanggal tu jenis hantu yang ada kepala ja kan...
so ni pon penanggal kew mal?
erkkkk.........bedebah kau jenab!
kalau tu penanggal..
pakat semua lew tak g pasa malam lepas nie....

last but not least
mereka hadir hanya untuk menyesatkan kita......
ALLAH mencipta mereka...ALLAH juga mencipta kita....
kedua-dua nya ciptaan NYA.........
daaaaaaaaaa.......

aku rasa blog aku nie
dah macam berhantu la
gara-gara ada muka 
si penanggal tu


12 comments:

mrizal said...

hahaha

Aizat Hamdan said...

pergh.. sini ada hantu...AH x percaya :) :)

Syuk Ry said...

leh wat blog pasal citer antu ar pas ni.. yeah..

Mata Pena Fadz said...

haha..cmne ni...
lau dating ngan awek kew bini ke..tibe2 x dijangke blik lewat mlm...pastu terjumpe lak ngan bnda ni..hahahah..mesti kaw lari x cukup kaki..pastu awek kew bini kaw tgl kt blkg...uish2 cian die...

Aujinz said...

tak silap aku, nama lain dier balan balan..

dia makan darah ngan uri orang pompuan yang bersalin...

Wallahualam..
itupun, aku dengo oghang ceghiter jer..

zOeY zAu YaH said...

last skali tu yg x thn tu haha

anne jasmine said...

huk2... tah la... x ske actually citer2 antu neh.. so bace sket je.. hik2..
pic pn x nk tgok sbb nnt tbyg time nk tido.. hoho

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

lorh..nie mesti ta tgk cte momok nie yg dulu2 punya tue. dalam tue ada cte pasal penanggal..tp yg last tue mmg ta tahan nak gelak..hahhahaha :D ta boley bla btui :PPP

k h a i r i y a h said...

ade pe ngn ctrl ?

-aqmalazmi- said...

cik khairiyah : awak tekan ctrl and tekan dekat perkataan SINI dlm entry di ats...
:D

Raji berkata said...

aku lgi la xpernah dgr
tapi kalau yg bawah tu dh byk kali ak tgk even ttaw pun dia antu =.=

cik yuyiyui said...

terima kaseh en akmal, kerana anda telah berjaya wat saia takut kerana entry anda ini.. saia ni manusia yg ta berapa nk kuat semangat bile d0k s0rng dri.. adeh! huuu.. ny0rok bawah toto lu..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket