like sampai lebam,if not aku cepuk kang

02 April 2011

saya sokong EH 2011



masuk bilik..tutup lampu..jadi gelap..pasang lilin..teros jadi Earth Hour..
HAHAHHAHA
hah kau mampu buat Earth Hour siang-siang buta macam akmalazmi buat???hahhaha
ape mampu?pehh melawan kau jenab kan!
tak pe takpe..tapi kau mampu buat Earth Hour pada 2 April 2011
hah mampu?tak KAN?
orang lain buat Earth Hour 26 March 2011 
yang kau mal buat Earth Hour 2 April 2011..
gila apa!
tapi itu la aku buat tadi..
kahkahkah...
dalam bilik..tutup lampu..buat Earth Hour..
hureyy hureyy hureyy..
happy!
(dengan tak mandi nya)
kahkahkah....
(terasa dada ku sangat BIDANG)
*pitam
HAHAHHAHA
menyambut Earth Hour 2011 buat kali kedua..
kau ada???
jangan jelous okey!!!
HAHAHHAHA...
so tak reti-reti lagi sambut Earth Hour sorang-sorang macam aku buat nie?
HAHAHHAHAHAHA...
tapi makesure lah member-member kau takde..
nanti diowg ckap kau gila!
kahkahkah


-akmalazmi terasa dirinya sangat menyokong kempen EH 2011 nie-
yew lah sebab die sambut Earth Hour buat kali kedua!
HAH
gigih gila hang mal!
Sorry pic 
Earth Hour aku
nie tak cantik
aku tadew DSLR

12 comments:

Adam Haiqal said...

baru hapdet beberapa minit lalu eh?hahahha...follow here too..nice entry...add at fb also~

zOeY zAu YaH said...

bagus lah ko ni adek..hihi..
akak lagik sokong..dekat 5 jam takde karen...cisss! org sejam jek..kami satu kg hentam 5 jam haha..

::FAIZ FARISH:: said...

Jangan membazir Lilin tu... Sayang... Duit gak tu....

efa said...

sesorang pon leh jd smbut yea akmal hehe erk2 tak dan nk smbut huhu

♥misz nana♥ said...

buleh sambut kali kedua eh?
nak sambut kali ke3 lah.. hua3..

Aizat Hamdan said...

haa. bagus .. :)

cikcomot said...

grrr...

semangat nye wat earth hour.. siang2 pon bole?

hahah.. bagos betol..


:)

khairul akmal azman said...

support earth hour..
caiyok2 la bro..

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

hahaha..akmal gilaa :PP
lilin pun ta bole pasang.
panas. t global warming.
duk dalam gelap tanpa sedikit pun cahaya. hahahaha :D

ima miszu said...

bhahahaha, sangat bagus lah XD
jadilah kan bergambar dengan lilin. hehe. chaiyok chaiyok ^^

WZulhilmi said...

ingatkan nak sokong majalah EH! tadi..

Shairazi Saidin said...

TAHNIAH!!! Wartawan dari Planet Marikh membuat liputan pasal blog anda! Sekarang, anda sudah popular di Planet Marikh! Sila terjah untuk mengetahui kebenarannya! HAHA.

TEKAN UNTUK BERLEPAS KE MARIKH>>>> http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/10-blogger-paling-seksi-in-review.html

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket