like sampai lebam,if not aku cepuk kang

12 April 2011

fenomena agak nya



hey guys...lame kan agaknya si akmalazmi nie
meng-anak tirikan blog die..
iss iss isss..
sorry ya pak..bz bangat aku dehh..

aku rase an sekarang nie dah jadi satu fenomena..
fenomena apa erk??
fenomena exam..
semua blogger bz dengan preparation  masing-masing nak menghadap final,hujung bulan nie
macam aku isnin nie mula laa..

tapi dlm kes nie.
bukan fenomena exam aku nak cite..
aku nak cite pasal fenomena 
"melukis time study"
HAHAHHAHA....
aku rase an aku dah berjangkit lah dengan fenomena tersebut
-,-"
asal study jew..mula la tangan nie nak melukis..
otak kemana,minda kemana,tangan jugak kemana
-,-"
hah nah!amek.....
study nye tak seberapa..
otak fikir pasal melukis jew...
apekah semua ini!
aku rasa bila lukis time study
die boleh melapang kan sikit otak yang semulajadi sempit tuw
agak nye la..
nanti aku try buat kajian..
baru cover 1 tajuk dari 5 tajuk 
dalam subject math engineering nie..
mati la akuuu..
harap soalan tak payah
aku bukan boleh..cepat gelabah..
tukar sikit soalan terus tak reti buat
yaa itulah akmalazmi

tetibe teringat classmate aku..
die suke sangat lukis time subject math nie..
dok tak dok..panggil aku dari belakang or dari tepi tunjuk lukisan die
HAHHAHAHA

dan beliau salah seorang loyalreader blog nie
(hahaha tetibe bajet si akmal nie)

5 comments:

Shairazi Saidin said...

GOOD LUCK!!!! Waaa...cantik lukisan lu! :D Nice akmal....

Entry khas buat Yuri Gagarin!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/berak-dalam-seluar-kisah-sedih-yuri.html

ada mokhtar said...

waktu meeting i suka jugak lukis karya2 agung ni.. tapi cuma tahu lukis gambar bunga jelah.. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

mal ko pandai melukis la

::FAIZ FARISH:: said...

lawa lukisan ko

Aizat Hamdan said...

Smart kau lukis.. boleh ajar ney.. HAHAHA

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket