like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 April 2011

aku pelik la hari nie



EXAMINATION AND EVALUATION DIVISON
(MINISTRY OF HIGHER EDUCATION)

CIVIL ENGINEERING DEPARTMENT
FINAL EXAMINATION
DECEMBER 2010 SESSION

CC206 INDUSTRIALISED BUILDING SYSTEM(IBS)

TIME:08.30-10.30
DATE:21 APRIL 2011

huh paper IBS....pehhh soalan..tade la mega sangat....
macam bagi makan ikan jew aku jawab tadi..
(ayat nak sedapkan hati)
lagi pon satu kredit jew pon..buang karat jew buat final bagai..
bukan menarik pon subject nie..
asyik asyik dok cita pasal bangunan pasang siap,
asyik asyik dok cita bangunan pasang siap
meleleh air mata dok dengar pekataan
-precast coloum-
-precast beam-
-prefabicate componenets-
ehh what the the jew ah!
biasa lah pembagunan kat malaysian nie dah maju youolls..
kalau korang nak tau...sekarang nie bangunan dah tak pakai cara dulu lagi dah..
tempek simen letak bata,tempek simen letak bata..
bosan kan?
sekarang bangunan-bangunan semua guna IBS you olls,pasang skru jew uolls..
HAHHAA..
dalam buku text IBS aku cakap..sekolah mengunakan IBS tertinggi uolls..
lepas tu hospital,raining centers,polytechnics campus,balai polis,last sekali asrama
pengunaan IBS nie cantik uolls....
(kejadah aku cita semua nie,padahal dah tamat pembelajaran aku pasal IBS nie tadi)
-aku tanak jumpa IBS lagi dah,,,aku meluat!!!!-

okey gua nak cite pasal tadi.....gua jawab IBS macam tade perasaan..
gua tulis jew.......tulis-tulis-tulis sampai tangan gua patah
(tekejut tak,,tekejut tak)
tulang sotong agaknya 
kalau tangan patah time menulis
HA-HA-HA
kene plak..
SEMUA YANG AKU TAK STUDY,SEMUA TAK MASUK
ha-ha-ha
faham tak ayat tuw??
HA-HA-HA..

tapi gua pelik ahh dengan diri gua nie..
time exam tadi,gua sering kali senyum bersendirian,lepas tu gua gelak besendirian
(tapi gua control la,kadang-kadang nak jew gua gelak tak control tadi)
HAHHAAH..
gua gelak sambil tutup mulot tadi(sopan bukan)
damn
motif gua gelak??
gua tak tau....tiba-tiba gua rasa nak gelak jew sepanjang exam tadi
HA-HA-HA
(gila bukan gelak tanpa sebab)
tapi tu la..pelik kan..
kene plak pengawas peperiksaan time tu cun youolls..
gua pandang dia,dia pandang gua,
gua pandang dia,dia pandang gua,
gua pandang dia,dia tak pandang-pandang gua
HA-HA-HA
tapi hari nie dalam sejarah..
gua keluar awal dari bilik exam tuw..
kene plak time dok semak tu pen gua jatuh kew tanah
(tanah??exam dalam hutan agak nya)
ha-ha-ha
jatuh jew pen tuw..
lecturer tu tolong amek kan..
HA-HA-HA
mekasih yaaaaa..
btw hari nie gua buat exam sejam lima belas minit jew youolls
gagal pon tak heran lew dengan sikap aku macam nie an
HA-HA-HA


Tadi  soalan essay 
suruh lukis and list down 
4 type of references
aku lukis orang lidi
aga-agak dapat tak 
12markah tu

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ah mengarut je budak ni... gedik.. (Ko suka Mencarut, puji kau pun bukan nak berterima kasih)

mr.syazwan said...

1 jam 15 minit je

hahaha

hebat

nnt dpt result jgn marah2 or nagis lak ye

aten fadzil :) said...

oke laa, semalam kau da puas mencarut untuk encik concrete kan , tape la kalo sekadar na gelak sorgsorg mase exam tadi. haha

IMANSHAH said...

dulu2, sellau je xdapat jawab soklan peksa, tapi result tetiba A..pelik2

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket