like sampai lebam,if not aku cepuk kang

24 April 2011

bila nak dekat jew..terus tak suka



mood aku tak equilibrium sekarang nie,,
terlalu banyak resultant force menekan-nekan pemikiran aku..
di tambah pulak momentum yang tak henti-henti
apabila princip of archimedes tidak digunakan ini lah yang bakal terjadi..
adakah aku telah menghidu gas helium(He),berillium(Be),mahupon magnesium(Mg)
-,-"
kalau gas-gas selain oxygen aku terhidu..okey itu tersangat bahaya
POKEMON BETUL!
opsss...
nak jugak aku mencarot kat sini.....
esok??isnin..
paper engineering survey akan tiba
what the fish!
bukak buku text..teros blurr......
ape benda la buku text tu dok mencarot
rasa nak baka jeww
macam tak taur hujung pangkal je buku tuw
nyampah sial
pengiraan tersangat lah annoying
ingat aku robot kowt
dok tak dok
dah ada jawapan
-,-"
jawapan tu datang dari mana?
guna fomular apa?nak kali dengan apa?guna prinsip apa?
kejadah gila!
i fikir buku-buku nie..betul-betul megharapkan aku repeat buat kali petama
what the cat
(benci nya aku)
aku pon salah...nota-nota pengiraan..semua nya aku dah campak mana entah
so nak buat apa nie
TAK KAN
-nak tidur dari skrng and pukul 8.30pg esk masuk dewan muazam terus jawab exam-
ERKKK PERLU KE SEMUA ITU TERJADI
ni satu lagi
CC205
-cybe cafe 205-
amek kau..aku bagi nama sendiri
mechanics of structure
masyarakat.....tebal nye mmg tebal
(ayat entah ape-ape jew)
pengiraan die pon annoying..
tak bagi step bye step
(ye la kowt)
selalu nye buku text tak bagi step by step
nak jugak aku  fikir macam mane dpat..macam mane nak buat..
eee serabut-serabut


nah amek...lagi lama aku menaip...lagi banyak lah rasa ketidakpuasan hati aku terhadap buku-buku nie
bytheway
aku tak suka 3paper yang akan datang
fullstop
><"
nagisss

-aku dapat la sape yang cipta kejuruteraan awam nie..aku gomoi sampai puas-
rasa in


5 comments:

aKu anGah.... said...

mal...cam knal ja plekat usm 2...
hehehehe....

IMANSHAH said...

USM?? owh rindu my alma mater

faiz amir said...

kaw ta tgk agy bku chef ak . lagi tebal dari kaw . hahahaha

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

Rafidah Farhana said...

Oh tidak.saya baru berangan nak apply engine untuk degree.

susah keeee???

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket