like sampai lebam,if not aku cepuk kang

25 April 2011

KEJADAH KAU TULIS SEMUA TU



lepas jew paper ukur kejuruteraan tadi
terus tadew mood 
serius tadew mood..
baca entry orang pon dah rasa macam 
"KEJADAH DIE TULIS SEMUA TU"
sorry to say
even though
entry tu buat lawak sekali pon
tetap aku cakap
"KEJADAH DIE TULIS SEMUA TU"
-termasuk lah entry kau wey!-
SORRY AKU TADEW MOOD
aku kecewa dengan diri aku
><"
kecewa sangat
-,-"
tersangat kecewa
aku kecewa dengan situation in hall examination
Dewan Muazam Shah
DMS
agak-agak ah nak bukak aircond sekali pon
sejuk dia buat tangan aku hang!pundi aku penoh
bengong gila!
buat aku keluar dewan untuk ke tandas!
buat aku keluar dewan cepat 15minit

and paling aku kecewa
"APA YANG AKU STUDY,SEMUA HILANG TIME NAK JAWAP"

carry,repeat,carry,repeat,carry,repeat,carry,repeat,carry,repeat,carry,repeat
naluri aku berkata
><"

shut up!
jangan nak text aku,kacau aku,semua jew lah

MOOD HILANG DITELAN NALURI
kbai
=(

"BILA AKU BACA BALIK ENTRY NIE,AKU CAKAP DEKAT DIRI AKU"
"KEJADAH AKU TULIS SEMUA NIE"



5 comments:

faiz amir said...

foyuuu , nie btul2 frust nie .
satu je msalah kaw . kaw sure pressure dri kaw . cuba laa relax . even sbjk susah mne pown . kalo tenng . everything will be fine . chill bro =)

::FAIZ FARISH:: said...

hm, sabar la ye

affie9 said...

wha.. sabar bro.. sabar..
bawak betenang.. haha..
salam kenal... :D

Shamsuddin Amin said...

rileks la...
mmg biase kejadian camni dalm dewan exam... ak lagi la...
aircon yg sejuk gile tu pon ak leh bepeloh dek paper yg ak x tau nak tulis ape... haha

gud luck...!!!

Shairazi Saidin said...

aiyoo..sabaq je la ...biase la time2 exam, cuba kita atrasi dgn senyuman..kejadah aku merapu! HEHE. lek bro...

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket