like sampai lebam,if not aku cepuk kang

27 April 2011

weyy asal terok sangat



huh...hari nie last paper aku
never say never
(tetibeeee)
soalan hari nie,,betul-betul kau-kau die keluar
-,-"
repeat is mengulang
(okey naluri)
final kali nie memang best..sebab yang pertama
-slip peperiksaan aku hilang-
slip ini penting nak masuk exam..sebab dekat slip nie ada nombor siri ape tah
kene scan...lagi pon dekat paper tak payah tulis nama..mungkin untuk mengelak kan daripada pensyarah berat sebelah kowt kalau tau siapa lah pemilik paper tu an
(agak jewww,memandai jew aku)
-,-"
okey FINE slip aku hilang,nasib aku pasang dua..ada penganti bak kata org melayu
"habis madu sepah di buang"


sebab yang kedua
okey tadi..tadi time kepala aku sampai ke klimax atau kemuncak..
tetibe satu pensyarah dari HEP datang duduk tepi aku
amek kad metrix
-bedebah,cuak aku,ingat kew aku ditangkap meniru kew ape kew-
kalau ditangkap meniru mmg gelap masa depan la der
opsss aku tak meniru ya time final........nak mati ke meniru
haishhh
pensyarah tu cakap
"panjang rambut"
what the fish
die cakap time aku dok kira reaction,moment,dan segala bagai
-mmg aku suka la-
hilang semua nombor-nombor yang aku nak tulis tuw
last-last die bagi aku surat cinta
ee gayy
laki bg surat cinta dekat laki
-,-"
sepak nak?
surat saman la weyyy!
sekali lagi
SURAT SAMAN
-aku mmg suka kalau kene saman-saman nie-
lain kali saman aku lagi aw
boleh habiskan duit semata-mata nak bayar saman nie
=(
nasib la kene harga minima,kalau 50ringgit mmg aku nagis ah wey
-mane nak dpat 50ringgit wey-
-,-"
habis paper,lari g unit kewangan,,tapi sistem down
so tak boleh bayar lagi..
sial kan?
-,-"

-serius sistem tak sistematik-

kalau aku ada kuasa,nak jugak aku saman balik
atas kesalahan
"kacau aku buat final"
fuhhh
stament berani mati

cuti sampai bulan 7 youolls
okey bai
=)


7 comments:

Shamsuddin Amin said...

pensyarah tu jeles la kot..
tu yg bg saman... haha

wow... lame cuti,
boleh la blogging puas2...

Santan berlada : bowling :: Sejarahnye...

::FAIZ FARISH:: said...

Mal baru Prasan, Layout ko Cantik sesangat... Mungkin sebab Pakai lappy Baru ni kot. lalala hahahaaha

[k]o{q}i[n] said...

bagusnye simpan rmbut pjg2...

Shairazi Saidin said...

sabar je la mal, diorang mmg suka saman2 org..

mr.syazwan said...

hahahaha

da sah2 time exam yg p bela rambut smpi pjg sapa suruh?

tpi kalau faclt fspu ok kot..

kehkeh

SITI KAY SUAAIDI said...

alahai, tak pasal2 kena smn time tgh exam kan. cuba la lecturer tu cari masa yg sesuai sikit. kacau mood betul...anyway, gudluck for ur exam. saya tinggal nak amik satu lg paper. :)

n-ya said...

haha...lect tu jeles la tu....saman la blik sbb kacau final...sama2 kena :p

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket