like sampai lebam,if not aku cepuk kang

28 April 2011

entry,syok-syok sebab bosan



EHEMM..EHEMM
okeyy kenal bruno mars??
alaaaa yang suara sedap-sedap tuwwww
(aku puji iklas kowt,kenyataan kan)
tu diaaa..aku nak tunjuk kat hampa mai,video offisial dia,lagu
"the lazy song" tuww
mcm apa jaaaa
aku nak tegelak pon adaaaaa
(amek hang bahasa utara,,aku bagi kat hampa)
nak tegelak
sebab lucah sangat video diaa,,ditambahkan lagi dengan monyet-monyet dia
dah macam zoo kan video dia
"zoo bruno"
-,-"

HA-HA-HA
okey okey okey
btw best jugak laaa,,even ade lucah-lucah sikit
HA-HA-HA
tapi takpe takpe..jangan difikir kan sangat lucah-lucah tuw
fikir yang baek-baek jeww k
(ayatt nak best jew aku nie)
haishhhh

btw enjoy it..
dah tengah hari aku still tak mandi niee...
ehh kantoi..
okey lahh nak tido jap...
petang kang baru mandi
*mati laaaa stament
k baiiiii




5 comments:

Aizat Hamdan said...

ehh bruno mars. sapa x kenal.. !! AHHA . kau bosan ? AHAH..sama laa


http://aizathamdan.blogspot.com/2011/04/syed-maju-rihanna-feat-britney-s.html

AzTiQah said...

jom join cntest
http://atieatiqah46.blogspot.com/2011/04/jom-berteka-teki.html

efa said...

amboi blog dya bertukar wajah erk hehe lawa :) video tak leh bukak cmno nak dengar adess lalala

mr.syazwan said...

ku tahu ko mmg suka lucah2 ni

adehhh jgn2..

ko tgh exam kan

haha

Shamsuddin Amin said...

x elok la mandi lewat2 ni...
hahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket