like sampai lebam,if not aku cepuk kang

29 April 2011

wc..with artis (yang adoo)

cuti-cuti nie bosan doeeeee..
gile bosan..
tak taur nak buat ape...
just tunggu member-member aku balik dari final exam diowg lewww tak lame lagi...
haishhhh....
bilee bosan-bosan nieee..aku suka cakap sorang-sorang...
(gila kan)
HA-HA-HA
tapi semalam aku tadew la cakap sorang-sorang
semalam aku cakap dengan seorang daripada bestie aku...
wing wing
tuww diaaa kawan aku tuwwwwww...
kawan yang banyak dengar masalah aku..
tapi aku tak penah dengar masalah die
HA-HA-HA
die nie howt staff,,,
winggggg...
aku suka ngadu ape-ape kat die....
lebih-lebih lagi pasal cinta nie...
HA-HA-HA
tak habis-habis aku ngadu pasal-pasal cinta nie..
die pon sama..tak habis-habis cita pasal awek die..
awek die adik angkat aku jugakkk..
muka aku mintak penampar..
tengok laaa..
peace bagai.....
rasa nak termuntah jew..bile tengok muka sendiri
HA-HA-HA
muka si faiz bin amir sharifddin tuw agy ah sengal!
blurr siallll
HA-HA-HA
YA-ALLAH
ape lah yang cuba disampaikan oleh aku tuw??
haishhhhhh...
mcm org terencat jewwww....
2haribulan5 nie birthday die.....
so aku nak jadi orang pertama wish kat die
"HAPPY BIRTHDAY"
weyyy!!!!!
hahahaha....habis laaa.......awek die pon tak wish lagi...

*min sorry abg gurau
(pesanan buat adik angkat aku a.k.a awek kawan aku nie)


dah lahh..tak taur nak cite ape lagi dah...
lagi pon faiz nie tadew la bagoz sangat
*mati la kene tabuh faez

HA-HA-HA..

k semua
bye-bye





8 comments:

faiz amir said...

hahahaha , sial gle kaw niee . tpi best kannn . syg kaw lbey laa . tapi taleyh lebey2 . bukan leyh buad kawen pown . hahaahaha

IMANSHAH said...

dah habis exam ye?? lama cuti?

Shamsuddin Amin said...

rajin juga korg ber WC...

natasya amiraa said...

:) bagusla

::FAIZ FARISH:: said...

K.O.M.E.N

acan ketot said...

ahakz..
mcm kiut2 jew..

bella_bumbum said...

AHAHHA. jarang tengok boys webbie webbie ni. ahaha

khairul akmal azman said...

selamat bercuti dude!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket