like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 April 2011

ini dalam otak aku =)



yeahh..yeahh..
saya suka..saya suka..
anda suka??
pftss
apa yang anda suka?
anda suka saya?
mati laaaaaa..
HA-HA-HA
(korang baca,mesti nak tegelak kan,melihat tanda kesyukuran si pemilik blog nie)
ha-ha-ha
lantak ah weyy!
saya suka!
saya suka laaa..
dengar-dengar cerita paper 
math engineering 2 saya lulus
HE-HE-HE
tapi kalau dapat mark 60 tu belum tentu lulus kowt
60 bahagi 2...baru 30kan??
haishhh
markah lulus 50.....
tu pon baru C..and baru tak payah repeat..
takpe..takpe...lagi 20markah jew lagi tak payah repeat..
maybe ass,quiz,test yang selalu gagal tu dapat membantu kan..
aminnnnnnnn........
doakan jew lah..
kalau paper mathematics enginerring 2 nie tak repeat..
boleh lah si akmalazmi nie
fokus kepada 
mathematics enginerring 3
yahooooo.....
bile taur paper hampir lulus
tengok tu si akmalazmi
mula bongkak
"boleh tahan la senang die"
boleh plak.....cakap dekat pensyarah paper math engineering senang
HA-HA-HA
iss isss isss
akmal oi..
selagi result rasmi tak keluar..
selagi tu la kau tak boleh nak berlapit dada
TAUR!
(betul kew ayat aku tu,"berlapit dada" , macam tak kena jew)
-,-"
huh isnin,selasa,rabu,
isnin
(Engineering Survey 2)
selasa
(Contract Procedure)
rabu
(Mechanical of structure)
tiga-tiga paper nie taget repeat..
ohh my gucci,,ohh my prada
(ayat gay tanah air)
euuuuuu..
kelas kau maria
(ayat nyah negarawan)
mati laaaaaaa....
bytheway,,
aku akan berusaha untuk paper isnin dan rabu tuw
paper selasa aku tak taur macam mana..
gila kau...banyak kowt akta kerajaan..mcm-mcm undang-undang nak kene ingat..
aku tak mampu okey!
ditambah plak...english language
ayokkkkkkkkkkk......
mmg mati laaaaa akuu weyyyyy
dah-dah-dah
cuti dua bulan nanti nak g tengok movie dengan kawan-kwan sekolah..
heeee...
doe..lama gile doe aku tak tengok movie...
nak beli tiket pon dah tak ingat macam mana
(melampau jew)


ahhhh..mood exam aku dah hilang okey,dah malas nak fikir exam okey
active kan mood cuti!!
yeahhhhhhhhhh

aku berada dalam mood cuti
yeahhhhhhhhh
:D


6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Mal, Good Luck... see aku baikkan?

aten fadzil :) said...

eissshh ! kau berskandal pulak dengan cik kan. taniah la lulu. aku ni macam terbangterbang lagi result tatau bape. haha

Aku Skema said...

civil..patut la..haha

mr.syazwan said...

alhamdulilah

teruskan usaha lg ok..

Asyraf Arif said...

seronoknya. dah cuti ke ? untunglah. HAHA

reez said...

best of luck

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket