like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 April 2011

jealous??buang masa jew


ehmm rezeki masing-masing an...kene jew terima
tengok macam budak bawah nie
kecik-kecik dah jadi artis..
besar-besar tak tau la,nak jadi ape
(ayat nak jelous jew)
umur baru 16kowt,elehh padahal suara die bukan la sesedap dato siti nurhaliza kite
suara macam katak(mati la peminat jb santau aku)
tak caye g youtube cari yang die nyanyi live punya
sumpa bebulu telinga dengar...sikit lagi nak muntah youolls
-background mcm muka angelina jolie la,muah kiss sikit,mati la brat pitt bunoh aku-
nie sorang lagi.....
umur sebaya dengan aku,,,19tahun..dah jadi artis howt...
sape lagi kalau bukan kawan aku..si miley cyrus tuw..
alaa yang belakon cite hanna montana tuw,kelakar bukan?
pftsss
nasib la die cun
kalau tak habis aku dropbapak die pelakon jugak..
ape nama entah..lame sangat tak betegur sapa sampai lupa nama jiran sendiri
bapak die penah buat stament
"ehh saya menyesal biarkan anak saya menceburkan diri dalam bidang populariti ini,sebab si miley semakin menjadi-jadi"
huh bapak die menyesal youolls..
si miley nie sekarang dah terok
semakin menjadi-jadi perangai die
aku nie sebagai jiran die just boleh cakap kat bapak die
"menyesal dulu pendapatan,menyesal kemudian tak beguna lagi pakcik"
-tetibe aku aku bagi perumpamaan dekat bapak die..apekah!-bapak die akan lagi menyesal bila tengok anak die si miley 
berwajah sangat annoying..macam dibawah ini
-sangat laaa bebulu mata aku bila tengok pic awak miley-
sorry miley...nanti you turon malaysia,or i turun america..kite bermaaf-maafan okey
-ehh you nak ke turon malaysia?i dengar cerita,you sangat benci malaysia-
elehh..macam lah i batak sangat nak turon america you tu
-pftssssss-
rasa macam,
nak gores-gores taik gigi and cabut bulu hidong you jew bile
you buat muka macam nie

macam nie  lah manusia..
bila dah senang sikit..lupa daratan..
mana satu laut,mana satu daratan pon dah tak ingat..
-malas la nak cite banyak-banyak pasal you miley-
nanti merajuk plak kan
semua rahsia you dalam poket i
-salam-


miley,even you benci malaysia
i tetap sayang malaysia
and kite tetap kawan kan miley
*lari bawak diri

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kawan kau... hahahaha kate kau,.

mizzCloudy said...

askom hai cantik blog..

mizzCloudy said...

hai askom cantik blog..

DanieL AdiE said...

Sgt suke lagu kat blog nie...

I do...I do...I do...

aten fadzil :) said...

naseb aku ta minat jb and mc. kalo ta, aku hempuk kau encik akmal keding. haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket