like sampai lebam,if not aku cepuk kang

14 April 2011

cari sampai ke laut




entry ini ditaip tanpa ada perasaan
sebab lepas nie ada keje lain plak nak buat
tengok tuw...
portal pelajar berwajah baru..
ehmm bolehh laa..cantik la jugak..
secantik blog akmalazmi *petir
portal pelajar yg baru ni sangat jauh beza dengan 
portal pelajar yang lama
patut la seminggu tak boleh login..
hari nie boleh login dah..tapi result coursework tetap tak di key-in lagi..
"penantian satu siksaan"
sabaq jew la
bytheway td on fbook
amek kau sekali tekeluar wall macam nie dekat page DKA2A
sambil tersenyum
aku pon comment lew wall tu..
dalam tersenyum otak aku terfikir 
"mane aku letak test,quiz,asignment"
semua tuw?
adessssssss...........
rasa nye aku dah bako semua-semua tu..
(penangan ucop wilcha,kito bako,kita bako)
siap lempaq tengah laut lagi you olls
(mati la stament aku nie)
aku rasa lecturer aku suruh bagi sebab die ada masalah la...
mungkin sebab kitorang nie ada percangahan lecturer maybe..
sebab subject meki nie kitorang ada 2lecturer..
dan lecturer utama subject ini baru saje menghadap illahi 
(al-fatihah)
tak pon pasal
kelayakan MQA tu
(Malaysian Qualifications Agency)
iss iss iss
menyusahkan betul..

jom lah..sape nak ikowt aku g tengah laut 
cari abu coursework-coursework aku tuw?
(stament lagi)

harap jumpa la
semua benda
yang ingin dicari
amin


4 comments:

efa said...

leh pulak cmtu hoho AL FATIHAH utk lec anda yea

::FAIZ FARISH:: said...

Bz bz ko pun, ko tetap on9 kan? Fb la Blog la.. apa lagi?

Shairazi Saidin said...

nak ikot.......i x mabuk laut! hehehe.

Paksa anak makan untuk jadi GEMOK?!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/paksa-anak-jadi-gemuk-what-hell.html

Khuzrin Kamarudin said...

cari jangan tak cari.. hahhaa..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket