like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 April 2011

transformation


salam satu malaysia
salam transformasi
HA-HA-HA
jangan la anda semua tekejut ini masih loyalreaderblog
 a.k.a 
blog kegemaran anda
(mati la buat stament mcm nie)
HA-HA-HA
sekarang blog ini telah ditansformasikan menjadi yang ini
jauh beza kan dari yang dulu
macam blog wonder women jew an *petir
HA-HA-HA
woii woii
ini blog akmalazmi ah..
bukan blog pondan tanah air,nyah tanah air
dan yang sama waktu dengan nyah
akmalazmi bukan spesis itu
*harap maklum
(mati la kene santau ngan nyah kau lepas ni)
HAHAHAHAH
okey semlm study dari pukul 9malam sampai 2.30pagi
serius rase mcm nak nagis
tak bejaya jugak..tak tau la mal oii..
tido pukul 2.30pagi bangun 4.30pagi..
(2jam je aku tido??adess)
4.30pagi sambung lagi stdy..
masyarakat...
and now kenapa kepala aku macam pening-pening ark?
aku rasa macam otak aku nie terberalih dari kedudukan asal..
ape aku nak buat nie???
tak kan nak jumpa doktor cakap
"doc otak saya ter-beralih arah lah"
dah sah-sah pembantu doktor tu kene pikul doktor tu g bilik mayat
-,-"
weyy serius pening...
penyakit ke wey?
-,-"

ohh yaa...last but no least
kepada yang dah follow blog ni..tapi mal tak follow balik..
ya ampun buk..saya tak berpeluang untuk mengfollow kamu-kamu semua
terlalu bz nya aku disini
korang boleh la..add aku dekat fbook..
dan marah-marah aku..cakap
"woi mal!bila time nak follow blog aku hah!!"
"aku follow blog kau dah berkuron tau"
"anak aku sekarang pon dah darjah satu"
"kau tak follow-follow aku lagi an"
(mampos lah aku kalau ada org buat betul-betul jap g)
hhahahah....
kan kelas..
insyaallah aku follow balik bile kene marah
=)

okey yunk..
enjoy it..
byebye


3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah wajah baru....

mr.syazwan said...

ceh....

cokelat ye..

tu gmbr pompuan tu sapa???

sumber inspirasi ye..

haha

zOeY zAu YaH said...

aiseh wajah baru tp nsb baik msh cute haha...eh kalau jumpa kt mana2 tegurlah..kak nih selalu tak cam org pastu org kata sombong huhu sedih tau tak..hihi

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket