like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 April 2011

kami raja dan ratu wall's selection gold,kau ada?

asslamualaikum and hey guys
okeyy...
suka dengan perubahan blog ini??
heeee..
blog ala-ala 
wonder women
><"
nampak tak nampak tak
si manis itu..
haaaa..pegang wall's selection lagi you olls..
heeee..
takde actually die classmate mal dulu
:)
nama diberi farah mudrika...
baik orangnye
pic tersebut tu print scren dari blog beliau
bakal jadi guru(tesl)
okokokokoko..
petang tadi ronda giant
rindu askrim..
so beli la askrim...
kebetulan terbeli askrim yang same dengan cik farah kite tu..
hahahha..
lepas tu teringat entry die yang tajuk "makan" tu
dlm entry tu ade pic die dengan wall's selection
nyum..nyum..
pix cik farah kita yaaa...
wall's selection gold
"Hazelnut"
so bile dah teringat pasal pic cik farah tu
mula la akmalazmi berposing sakan
HAHAHAH
-NAH AMEK KAU-
pembaca-pembaca semua
akmalazmi pon ada okey pic se-kelas cik farah tuw*petirr
perisa "Berry Strawberry" lagi
HAAAAA
dekat lengan aku mmg ada najis lalat pon
nampak kan yang hitam tu?
erkkk.....besar lagi..(mati la,padahal kecik jew)

bytheway
kami lah
-RAJA DAN RATU WALL SELECTION GOLD"
kau ada??

3 comments:

Farah Mudrikah said...

Terharu gilaaaa :)
Haha , sumpah oh comel entry ni, i like. Hee, makan dah aiskrim tuh? Hehe. Thanks akmal =) sweet.

nuyuEna said...

bak gua sikit..nk gk rase jd ratu...hakhak

::FAIZ FARISH:: said...

Mal belikan aku Ais krim jugak... blh?

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket