like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 May 2011

extreme sungoh kau dik =)

heyy guys!lame tak update blog!!!grrr..penampor nak?baru jew kau update entri ala-ala tak puas hati semalam..dah kate lame!tu lah laki-laki zaman sekarang,cepat sangat lupenya buat ape dekat rumah pon tak tau lah.opss

okeyy..disini waa terfikir zaman wa remaja dulu,heloo sekarang pon gua masih muda remaja okey heee...ada sorang adik nie bertanya pada gua,dia sangat muda pada aku -.-" baru habis upsr -.-" aku plak f0rm4 nak naik f0rm5..tapi waa nak cakap lu ark..die sebijik mcm makcik-makcik doe..muke?pehh gila matang.. -.-" hina plak aku rasa time tu..HAHHA..mungkin perubahan angin monsun kowt..tu sebab muka nak matang je semua



adik : abang-abang..abg ade awek tak?
aku : awek??HAHAHAHHA.......
adik : abg kenapa lelaki kalau date kan suka sangat pegang bahu pompuan

(dalam hati : agak laa soalan lucah ke ape nie..HAHAH -.-")

aku : entah la dik..best agaknya
adik : patut la pakwe adik pegang bahu adik



bila degar mcm tu,ape lagi bg ceramah ugama lah kat die,hahha..tadew la..aku layan kan aje,BEST KOWT..mane taur keluar soalan lucah lagi..hee

haishh mal mal..istifar banyak banyak! HAHAHHA.........btw sekarang nie memang trand erk budak-budak taur hal-hal sensetif nie..pegang tu laa..pegang nie laa..adessssss...aku yang malu kowt..sebab ape? sebab tade pengalaman!!!HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

kadang-kadang kan..aku rasa aku dapat tau benda yang bukan-bukan nie dari unsur-unsur persekitaran jeww..contohnye macam budak tu laa...dari aku tak tau..teros aku tau....HAHHA..dan teros rasa macam nak mencuba!!!yeahh mencuba sesuatu yang tak tentu dapat pahala conform dapat dosa!HAHAH

aku tau..korang mesti ada pengalaman an??cer cite cer cite..best tak??HAHAHAHHA....okeyy tak paksa nak cite ke tak..HAHAHAHA..tp rasanya tak yah lah cite...malu plak aku nak degar pengalaman korang tu...kang masuk bab-bab extreme kau cite kat aku..tak kew blog aku penoh dengan kelucahan hakiki..HAHAHHAHAH.....tp kalau boleh cite lah..HAHAHAHA

SO..kesudahan nye..gua rasa hal-hal senstif nie elok jangan ditanya pada aku..BOLEH?aku tak reti laa sayang..HAHAHAHHA.....rase malu bila orang tnye soalan tuw....tapi pelik..org yang tnye tadew plak malu!hayaaaa.....

last but not least..kenapa budak-budak sekarang nie lebih extreme dari gua nie...pehhh nie yang nak explore lebih nieee..HAHAHAHAHHAHA..okeh lah..adik adik gua yang extreme tu..sila control ke-extreman anda....kang tak pasal-pasal aku explore lebih!HAHAHHA

jom kitak google sik!
HAHAHHAHHA
bye-bye


18 comments:

miss.Addin said...

zaman sekarang dh terlebih advance :) HIHI

Miraluna Zaini said...

waka waka eh eh! abang abang! eh eh, sibling sibling. kelakar en, biasalah tu. takleh nak kata apa dah.

::FAIZ FARISH:: said...

sila potong saidben kau tu, dah panjang sangat

Hazieq Sanat said...

hahahaha... x boleh belah bile adik tanyer cam 2....

lau adidk aku tanyer...

adik : abg kenapa lelaki kalau date kan suka sangat pegang bahu pompuan

abang : erm...entah la dik.. abg x pernah date ar dik.. so x taau la...(jujur..)

anne jasmine said...

amboi2.... laju je google ea? ngee... dak2 skarang~ aishh.. jauhknlah adik2 anne dri menda2 neh...

nak kna taw diown wat pe neh... (tekan2 enset kol).. =)

saya shea said...

sumpah extreme :D

syrupmasin said...

waa..hbeat doe budak2 zaman sekarang..baguss..haha :D

nur athirah said...

yeke tade pngalamn ?

eh mal , jngn tipu aAaAa ..

ckp kat ibu !!

HAHAHAHAHAHHA :D silly joke

ieyla said...

budak2 sekarang cepat terpengaruh...
kawan, tv...
sekarang ni internet mudah, macam2 ad kat situ...

FaFa said...

hahaha...
zaman dlu2 n zaman sekarang xley nk disamakn..
dlu2 mne de terdedah sgt ngn dunia luar n bdak dlu2 takot ngn mak ayah so dorg tak berani nk wat mcm2..
lau dibandingkn bdak skrg terdedah dengan dunia luar mcm umur 6, 7 tahun dah ader hp sendiri..bukan yg biase2..yang canggh lg..nak2 lg zaman modern skrg...huhu...

Azham Vosovic said...

hahah berpeluh juga nak menjawab ni..

Shamsuddin Amin said...

erm...
skrg ni budak2 makin berani...
terlalu socialist...
semua sebab pengaruh persekitaran
dan keluarga yg tersgt bz...
terutama area KL ni... huhu

pape pon...
semoga mereka lebih bijak menilai
sblum bertindak...

Tauke Budu said...

mak aih..boleh dia tanya soalan macam tu? haha...

Cik Yatt said...

budak2 sekarang memg cenggitu...risau ngan anak2 buah *makcik yang baik..haha

erlina said...

haha klaka jeh..

ad 1 ayt ak suke "bdak2 dulu even jaat pun,x sejaat bdak2 sekarg yg suke mrosakkn anak dara org"-taken by Noraelena nye cite wahaha

amir aizat said...

hahah hebat budak2 skrng nih kann2

Nur Adilla said...

budakbudak sekarang matured dari usia.

haha..sumpah pening layan diorg.. :)

manggosteen said...

ish..adik lg advance dr abg..akakkaa..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket