like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 May 2011

kazanah negara aku banyak okey!



hey!assalamualaikum semua
ngett ngett
serius jantong waa macam nak tekeluar..
betul ke result kuar esok...tak dapat berita apa-apa pon..
portal pon tak cakap result kuar esok..
tapi kenapa semua orang dok canang result kuar esok!!!
tapi baru jew comment roment dengan member aku nie
diowg ckap malam nie pkol 12 dah bolh cet
cehh mengada-ngada sial result nie
nak main aucha-aucha plak die
pftsss
waaaaaaaaaaaaaaaa
serius aku rasa macam nak hack sistem dekat unit peperiksaan dan HEP tuu
waa tak sangup nak tengok result waa okey!serius soalan final examination mcm haramjad!
waaaaaaaaaaaaaaaaaa
kalau ade repeat mcm mane??
takmo takmo takmo...
perjalanan baru bermula takan nak repeat dah weyy!!!!
to result jangan buat hal!kalau tak aku hempok lappy nie!

dah laaaa........makin fikir makin emo!
huh
actually korang nak taur tak!
blog ni nampak je
cun,cantik,awesome,menawan,gempak,best,terhebat,what else..mcm-mcam la kan
(masuk bakul sampah angkat sendiri)
so what?
kesah??
HAHAHHAHAHAH..
btw kenyataan pon kan kan kan??
HAHAHHAHAHA
di dalam ciri-ciri terbaik tu..korang penah ke terfikir bawasanya blog ni serabut sangat!
yess serabut sangat!
jom tengok
(tekan ctrl and press pada pic untuk penumbuhan pic yang gemok)

seee seeee..
sangat berserabut blog laki nie..
lain la blog pompuan kemas jee..an?
(ramai nye pompuan angguk)
-tak kisah pon-
heheheh
btw itu salah satu sikap aku!!!!
tulis panjang-panjang..habis tu tengah jalan tade mood..save dalam drafts..
esok tulis entry baru..habis tu tade mood lagi..save dlm drafts lagi..
tulis lagi..tade mood lagi,drafts lagi..
ehmm itulah hidop lelaki yg penoh not in mood!!
HAHAHAHHAHAHAHA
actually bnyak kowt dlam drafts tu
bila dikumpul boleh buat khazanah negara!
kau ado???
hahhahaa..
dah laaa...waa risau result nie beb..


pesanan : aku ingat entry ni pon aku nak drafts je.mls nak publish,tp dah terpublish nak buat mcm mane an

7 comments:

DanieL AdiE said...

Peh! Bole masok muzium..haha..

SyedGraphiX said...

hahahhaaha. aku plak x pernah nak berdraft2 entry. ajar skett XD

tim said...

jadi antik pon boleh~~~~~~~~

gudluck result. insyaAllah semua lepas punya

k e y r i said...

haha cam diary pulak! :D

G3-lina said...

haha~ weyh~ gud luck k~

alynn ahmad said...

WOAHHHHH :O

akmal ariffin said...

kmu yg srabutkn blog sndiri....

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket