like sampai lebam,if not aku cepuk kang

14 May 2011

sweet la sangat!gedik je aku tengok

blog dah boleh bukak?hahahahha..*gelak sorang-sorang
"ala bucuk-bucuk dadi ni,sian dia,sakit ye,meh comolot meh.."
(cakap dengan blog,kau kesah?)
HA-HA-HA

actually,time blog ni sakit,bukan main aku nak update,
tapi bila dia dah sihat,waa rasa macam not in mood plak nak update
waa update setakat nie jew la..BOLEH?
he-he-he
hah gelabah-gelabah!
opss result waa kuar isnin nie, maybe wa cet tengah malam kowt,
buat ape cet awal-awal,kalau repeat,repeat jugak kan kan kan -.-"
(serius aku terpaksa tulis "kalau repeat,repeat juga" huh takut sial)

ok ok ok..aku kena lupakan seketika benda alah tuu,malas fikir
okeyy topic yang aku nak bukak nie ialah
"sweet ka gedik tuuuu,euuuuu"
HAHAHAHHAHAAH
actually,sweet tu bukan gula-gula yang kite taur tu..
tapi ini sweet pada manusia!
taur kan???
HEHEHEHHEHHEHEHE...
ape yang aku perhatikan..
perhatikan?ehemm bukan praktikan ke mal?
HAHAHAHHAHA
-lantak la wey,kisah plak kau kan-
HAHAHAHHA
okey ape yang gua perhatikan,kadang-kadang manusia yang mempunyai sifat sweet nie gedik!
tettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
HE-HE-HE
orang kata sweet nie pada laki?oh gosh betul kew?
nampak sngat akmalazmi nie gedik!
HAHAHAHAHAHA
opsssss!aku tau kejap lagi adew la orang gatal3 dok comment
"gedik sial akmalazmi nie"
sila kan kalau nak aku block kau dari terus membaca entry-entry aku lagi
hehehehhee
(ceq gurau nah)
laki sweet okey ape..tanda nya dia sayang seseorang itu
tak gitu pak ali?
"lalu pak ali pon angguk tanpa paksaan"
kalau pompuan plak sweet die mengalahkan cik senah!
"lalu cik senah ligan akmalazmi sampai dapat"
-mati aku-

actually pompuan nie kalau sweet 
kita kaum-kaum adam nie tak boleh nak kenal pasti antara itu sweet or gedik
kan kan kan
(fuyoo ramainye yang angguk)
 contoh?

awak-awak semalam kan,kite jalan-jalan dekat supermakit tu,tibe-tibe tite nampak beruang besa..besa tau awak,besar dari awak punya heheheheh,kan best kalau awak beli tok tite beruang tu,tite nak sangat

pakwe-pakwe last week kan?kite g pasamalam,tengah jalan-jalan kite jumpa selendang,selendang tu sweet jee....dekat selendang tu kan awak ade corak polkodot..kite suke..kite suke..kite suke,kalau awak beli kat kite,lagi kite suke..hehehhee

konon-konon sweet la tuw
choiii!
hehehehhehehe

kalau laki sweet rase nye okey kowt..
tak gitu bie?
hehehehehehhe
kena kew bagi contoh?
kang cik siak muntah darah bile bace!
okew nevermind
contoh?

ehmm sayang,malam nie I bawak you g dinner yer..kalau boleh you angkut lah semua family you tu,i belanja family you semua k,huhuhuh =`(

ehmm bie, I dah book bilik tok kite dua..ehh silap I dah book wayang tok kite dua..malam nie k.. I amek you depan rumah,you jangan kuar tau selagi I tak sampai depan rumah you tu..k sayang byeee..muahx

see terpancarkan ke-sweet-tan kitorang!
kahkahkhakahkah
kalau rase-rase nak muntah tu g la cepat-cepat cet doktor,
takut takut hamil setengah bulan
HAHAHHAHAHAHA

k lah wey!
antara sweet kan gedik memang tak dapat di pisahkan an??
k bai!
muahx

Cebisan
malam nie I nak dating dengan die laa...nak buat sweet sweet gitu
(lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk)
HAHAHHAHA



5 comments:

SyedGraphiX said...

hahahaha.ayat yg hang guna pun ayat ala2 gedik camtu. mula2 baca ingat pempwan tadi. rupanya laki. keh keh :P . jgn maraaa. #larikkkkkkk


Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

faralovexx said...

geli,,ooopppss,,sorry

shafiq danial eddie affendi said...

one of the funniest Entry kau akmal azmi !



hidup kaum adam (:

Nurathirah Mohd Dahlan said...

apa pasal tak ada button like nih? hahaa. nak like banyak banyak kali nih. =p

erlina said...

hahahahhahahahahaha cant stop lahhhh hahahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket