like sampai lebam,if not aku cepuk kang

16 May 2011

tarik nafas & buang,lepas tu senyum k



assalamuaikum!hey!btw selamat hari guru,pada semua guru aku!
terima kasih sangat-sangat..rasa sedih sebab kali pertama waa tak sambut hari guru bersama kalian-kalian semua
kalau di bettertech dulu hari guru lah nak degar cikgu nyanyi
"kami guru malaysiaa,,berikrar dan berjanji"
kankankan
happy je dengar!semoga cikgu-cikgu aku sihat disisi keluarga ya!
kepada pensyarah?erkkk selamat hari guru jugak boleh?
HAHAHAHAHA
even aku nie bukan lah seseorang yg rapat dengan pensyarah..sebab pensyarah tu kejap je ajar aku
kadang-kadang nama pon tak sempat nak ingat..
tak gitu?heeeeee
btww selamat hari guru lah jugak weyyyy..sebab diowg pon pendidik kan!

btw kan awak!semalam heboh gila pasal result..
meriah sangat!sangat sangap meriah okey!
pkol 12 dah boleh cet!tapi mcm cilaka doe portal pelajar
berejam aku lebamkan mata tunggu portal..yew laa dah sah-sah beribu orang nak cet kan
pftssss!
actually aku hanya mampu bersyukur doe!
syukur sangat..tade carry.........tapi result aku sangat tak cantik okey!
pointer pon nombor entah ape-ape jeeeeeeeee..
jatoh tahap gaban!hahahahhahahahahahahahahah
anugerah?laaaaa lagi la weyyyyyy..
HAHAHAHA
btw aku tak mengejar anugerah pon....tak carry pon dah cukop baek!
sebab aku taur subject3 mmg payah tahap gaban!
kepada yg ada mengulang 1,2 subject tu
..korang jangan putus asa yee.
serius aku faham subject kite kali nie susah bangat
,,aku just nasihat je la disini.jgn angap yg bukan-bukan plak okey kawan?
chill ye
-cuba kalau aku yg repeat?baru taur perasaan org repeat tu-
ehmmmm
kepada yg dapat anugerah?waaaaa aku tabit la wey!!!
tp ade kew yg dapat?hahahahahahhaha
tak silap aku pointer anugerah 3.50 kan????
weyyy otak ape tu!!!!!fuyoo fuyooo!!
syabas la wey!!!!heeeeeeeeee..
aku anugerah?weyyy jauh sangat okey!
-.-"
di sini gua menayang result gua k
tp gua tak crop dan gua tak besarkan pic die
sebab ape???
sebab tanak tunjuk bekong di dada ...
HAHAHHA
setakat nampak hitam-hitam tu pon korang kene bersyukur dpt tengok
HAHAHAH
kalau setakat mcm nie tak tunjuk pon takpe mal!!!!
HAHAHAHAH
bedebah kau!!!biar laaaa..hak aku kan...
takan aku nak tunjuk semua subject kowt..
lain lah 10 subject aku tu dapat 4.00
-.-"
HAHAHHAHA
-tak pe laaa aku syukor-
dapat melangkah ke next sem dengan hati tenang
alhamdulilah
so DKA3A wish you luck final exam hujong tahun nie
serius aku gila,
tengah cuti semester kowt sekarang,dah wish pasal final exam
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takut takut takut!
setakat kredit tu boleh la aku tunjuk..sebab tade ape pon dekat kredit tu..
heeee
yg PHM and HPNM tu
erk???
korang teka!
okey selamat meneka!
HAHAHAHHAHA

nak belajar gila-gila semasa di DKA3A nanti!
HAHHAHAHAHAHAHA
(itu lah ayat keramat aku setiap dapat result,padahal yg adooo)
heeeeeeeeeeeeeeee
k bai

13 comments:

cucu umie said...

huhu..relax ah masih boleh usha lgi untuk ters berjaya..tak xad yang tak boleh kot..btw, semoga berjaya di next semester ye dan dapat pointer yg lebih baik..amin44xx

aten fadzil :) said...

aku mate speroo mal . aku nampak result kau . haha ! btw , besyukur tade repeat paper ! :)

::FAIZ FARISH:: said...

hm..............

nUr _ atiQah said...

haha..pulak..
btw..
tahniah ya..haha^^~

aqmalazmi said...

CIKFATIN : pehh dasyat kau!hahha..ehh cikfatin pakwe ko punye result mcm mane??btw tahniah tok kau =)

hannanmustaffa said...

CONGRATES MAL :)

aqmalazmi said...

thnksz nan comel :D

De'din said...

hpnm 2.72 ok lah tu !
tahniah ! tggi dri aku tyme sem 2
sem 2 dah start ssh ,,
tpi sem 3 lgii ssh kowt,,
jagn men sgt sem 3 nnti !

Shamsuddin Amin said...

ok la tu...
tahniah...^^

aten fadzil :) said...

haha, taniah tuk kau jugakk ! ubai same cam kau asenye . tade repeat . kira lepas laa. haha

SyedGraphiX said...

nmpakk da .. nmpak daaa... 2.70+++ kann? erkkk. yeyee je. btw, cuba lagi . heehhe. goodluck!

Sebenarnya banyak mende nak tuliss. tapi, dek kerana sebak.. adehh.. sikit je jadinya T_T . http://www.syedgraphix.com/2011/05/rindukan-suasana-sekolah-dan-16-may.html

Asyraf Arif said...

erkk, takutnya nak tunggu result nie. confirm result aku sem nie terok gilerr... pfttt !

amir aizat said...

congrats laar mal,hehe

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket