like sampai lebam,if not aku cepuk kang

17 May 2011

semua nie kau ada ke?

hey!actually aku pon tak taur nak hapdate ape untuk tatapan korang..
tapi just nak berkongsi ilmu sikit..boleh?korang terfikir tak bangunan
tinggi-tinggi nie selamat kew..pftsssss
mcm menara klcc tu..menara dekat dubai tu,dan jugak menara yang akan dibina tak lama lagi,menara warisan
yeahhh menara warisan adalah menara tertinggi di MALAYSIA je ponn!
HAHAHHAHAHA...
guess what!jiran kita..ala indonesia tuuu...diowg akan ada menara tertinggi di DUNIA..
ohhh gosh!biar betol!
sangat hebat okey!
tertinggi di dunia??
fuyooooo..
thumbs up indonesia!
tp waa tetap sayang MALAYSIA!
wekkkkk...HAHAHAH
okeyy....ape yang aku dapat bile masuk dalam bidang civil nie ialah..
bangunan yang tinggi-tinggi nie selalunya dia kan bergoyang dibahgian puncak!biase laa bahgian atas kan angin kuat..tp itu perkara biasa kowt pada bngunan-bngunan tinggi nie..dah mmg nasib nak buat mcm mane an?
btw lect aku cakap bngunan yang tinggi memang sengaja dibiarkan bergoyang!sebab ape...kalau tak biar bngunan tinggi tu bergoyang nanti bngunan itu akan patah!hah nak ke bngunan klcc patah?hahahah..tanak kan?heeee..okey aku bukan nak sembng pasal civil pon!
tp rase mcm bnyak plak gua tulis pasal civil kan iss..tak minat betol aku civil civil nie..menci menci menci

okey gua nak sembang pasal bilik idaman lepas berkahwin dengan sidia nanti
HEEEEEE
bie i nak bilik mcm nie boleh?
grr mesti org tu tengah senyum kan!
orang tu??siapa kah!kau lah!kau yg bace nie lah org tu heeee
-okey gua buat lu orang pening an-
hehehe
cantik kan bilik idaman gua nanti..sempurna sangat...
tp mungkin gua ada tambh  accessories sikit kowt...list of accessories

komputer dan wifi
woot itu penting laaa...kalau tak macam mane gua nak update blog.tak gitu?lagi pon komputer dan wifi di dalam bilik menjadi trand masa kini..so itu yang penting okey!tade wifi tade pc siap tanak masok bilik! HAHHAHA

tv dan set hometheater
yeahh ini pon aku nak..kalau boleh tv tu yang nipis-nipis punya..tv tu mesti sangkut dekat dinding..tanak tv yg letak atas meja tu..koman sangat!HAHAHH..hometheater ehmm tak kesah..tp mesti pecah panggung

aircond
ehmmm nak aircond jugak baru best tido..tak gitu??heeeeee.....cuba bayang kan.....balik keje jee teros masuk bilik...bukan cari bnda lain...cari katil laa..sebab ape?sebab dalam bilik ade aircond..lagi best ada sidia!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA..that why la cari bilik..ngett3x

rakbuku
aku rasa eksosori ini penting la dalam bilik aku..entah kenape..sebab kalau tade rak nanti semua buku-buku tercampak merata-rata.kesian sidia nak kutip kan??kalau tade rak,bed storage pon jadi..bolh simpan kat situ..tade la nanti terjun2 atas katil ade buku plak bawah cadar,,tak ke menganggu?hee

cctv
hah kelas kau nak cctv dalam bilik..kau ade??hahahah!!bukan apee....nanti boleh rakam...bile gadoh-gadoh dengan sidia bolh tengok and than boleh bebaik semula..tak gitu??kite pasang cctv ye bie?? grr *PETIR HAHAH

OKEH laa..bnyak lagi nieee..
tapi nanti kau mati plak bace banyak-banyak
erkk ade ke orang mati sebab baca bnyak?
mampos p!
HAHAHAH
K baiii
muahhh!





9 comments:

Nurul Aisyah said...

wallaweyh...nk mcm tu jgak... :)

aten fadzil :) said...

haha. yang laen tu aku bole terima lagi . yang part cctv dalam bilik tu .. grrr ,
tabole diterima lansung ! ia akan menjadik video 18sxxxxx kau dan si dia ( yang aku tatau la sape ) haha !

aqmalazmi said...

ecah gatai,,hhahah
atin : si dia Tada actually..saje nak bg panas!! HAHAHAH

k e y r i said...

haha baru nk ckp, kalo ade cctv kang heboh 1 malaya sal video scandal ko kang~ haha

mr.syazwan said...

amboi kasar bhs nampak...

hahaha

Nurathirah Mohd Dahlan said...

rakbuka? apa tu? HAHA.

Azham Vosovic said...

hehehe, tolong bg informasi lebih sikit pasal menara tertinggi di dunia kt Indonesia tu hehehe

Khairil said...

hebat hang punya mimpi bro...moga jadi kenyataan...

aboyandnick said...

Lelaki pun pandai mengukir tau!!!
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/middle-stage-for-fruit-and-vegetable.html
Temui kami Chef muda di dapur bujang.
ok...seperti yang dijanjikan, hari ni kami bawakan anda dgan ukiran kedua peringkat pertengahan...
harap anda dapat enjoy dan cuba lakukan...
Jgan lupa untuk follow blog kami...
selamat mencuba...

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket