like sampai lebam,if not aku cepuk kang

24 May 2011

kenangan terkumpul selama 19tahun

aku rasa kali nie gua nak cite lah kenamgan-kenagan yang lucu yang penah terjadi dalam hidup waa nie..kih .bagi aku lucu doeee....tak taur lah kau an..

bila nyamok gigit betul-betul kat tapak kaki
k fine!benda nie aku lemah!kau pon mesti penah rasa kan....pehhh kejam kan nyamok moden nie gigit tempat yang sensetif!bila garu geli..bila tak garu gatal HA HA HA...degar macam best kan!!!tapi!!adesssss

ladtop jatuh dari tangan aku
hahahha..pelik kan???jarang kowt nampak org pegang ladtop sampai jatoh.....adesssssssss.......ladtop yang besar kedabak nie jatuh time ade kat tangan aku!!!lagi sempurna hidup aku time ladtop nie jatuh..aku g tahan ladtop nie guna kaki...tahniah lebam biru kaki aku kene hempap ladtop!! HAHAHAHA

Hampir tekepit dekat pintu bas rapid
ya ALLAH! malu gile doe!HAHAHAH..kau boleh bayangkan tak kalau akmalazmi nie tekepit kat pintu bas rapid(siap jerit-jerit minta tolong)HAHAHAH??dengan time tu ramai gila org dlm bas..pintu belakang plak tu!arkkkkkkkkk!!!malu-malu!bila fikir kelakar sial! HAHAHHA

gigihkan diri cari baju dan seluar sekolah
okey!ni aku tekanan!cari macam nak buasir!semua tempat aku cari!cuma satu tempat jew aku tak cari.....sebab aku yakin sangat baju and seluar sekolah aku tak kan singgah tempat tu....bila dah rasa nak nagis sebab baju sekolah and seluar sekolah hilang baru aku cari kat tempat tu....betul naluri aku salah..waden asrama dah buang baju sekolah aku dalam tongsampah..HA HA HA..tu lah sidai lagi dekat tingkap! -.-"

kena campak dengan abg sinior
HA-HA-HA-HA-HA-HA(gelak panjang)! time main bola sepak!tengah best rebut bola ala-ala main ragbi gitu..tiba-tiba ada abg sinior tu merangkap pemain ragbi..dia angkat aku tinggi-tinggi dan campak aku jauh-jauh HA-HA-HA!time tu..semua orang yang khusuk main bola berhenti seketika untuk menyaksikan kejadian itu..huwaaa malu nya!!!kes tu jugak menjadi bahan ketawakan kawan-kwan aku..and aku dah malas nak main bola..bak kata kawan aku "BOLA SENDIRIKAN ADA,MAIN LAH" hahahaha

anjing dan aku
pffff!bila suatu petang tengah kayuh basikal..tibe-tibe ade anak anjing datang serang aku..dia gigit kaki seluar aku..aku pon kayuh laju-laju..dia tak putus asa..gigit kuat0kuat dan lari laju-laju selaju kayuhan ku!!! HAHAHAHAHHA..btw terima kasih si comel tak pasal-pasal seluar tu masuk tongsampah..sebab malas nak main air lumpur!GAGAGA

(see time sekolah best sangat!makan sepinggan kowt dengan kawan-kawan)
abaikan ketidak henseman aku time nie
HAHAHAHHAAHHA
huwaaaa..muka budak sekolah!!!rambut pandek nak mampos!biasalah sekolah tu rule tentera!so kalau botak waa pakai songkok pegi sekolah!
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH
(tak sangka kan)


9 comments:

*Miss Syahnia* said...

byk nya kenangan pahit..
tp bila dikenang..indah juga ;)


p/s: skema dak skola upanya..hihi

ieyza afieyna said...

Haha... ape2 pun kenangan sekolah tu semua adalah memori yg terindah kn? kn? hee..

tim said...

apasal maen bola sepak guna tangan?
hahaha
best ke diangkat? terasa cam di awang awangan tak?

::FAIZ FARISH:: said...

pic ko ke yg last tu?

cik sakdi said...

mase kau kene campak n kene sound tu terbaik la. tol tu watpe nak rebut bola. kahkah

jia said...

hahaha..
sume nye part yang mmg kne glak.

ok ok
sory2
ap2 pown mmg best sbb ad kngn y mnis mcm ni..
mnis k?.. boleh la..

:)

miss.Addin said...

hehe :) bnyk nya pengalaman manis kamu !

have a nice day !

zahra amir said...

baik rupenye dak ni..hahhaha

aten fadzil :) said...

aku paleng suke bila part tekepit bas rapid . huahuahua !

sebab aku ala ala laa. aku ta sempat na turun . kaki sebelah kat bas, sebelah agi da cecah tanah , bole pulak bas tu jalan . macam ape je . tetonggeng aku na imbang badan . bongok. haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket