like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 May 2011

pantun annoying tercipta =)

first!syukur pada ALLAH!!sebab?dia melipat gandakan rezeki aku..alhamdulilah..tak gitu maknya???gitu lah paknya!!! HAHAHHA...romentik tak??kih kih kih..pada yang tempah banner tu..mekasih yee =)

second!kalau korang perasan lah kan..dulu link blog nie loyalreaderblog.blogspot..sekarang dah tukar ke domain aku sendiri jadi www.akmalazmi.com heeeee...tajaan membuat domain sendiri??yeahh tidak lain tidak bukan!diri aku sendiri!!hahahaha..berbekalkan gaji yang aku miliki sepanjang aku berkerja part-time di tadika pada cuti semester ini..thnksz adamhaiqal yang telah memperkenalkan domain ini kepada aku..kih kih kih

nak buat pantun boleh tak??
HEEEEEE
tanak dengar?takyah bace!
HAHAHAHA

makan naget isi lembu,
makan bege sambil megampu,
akmalazmi putih dan gebu,
eh jangan pecaya,korang kene tipu,

jumpa makcik aku minta lalu
bini org aku pegang bahu
isteri org aku janji palsu
habis orang tetak aku

mat rempit angkat taya satu
muka ganaz tapi hati tisu
balik rumah pangil mak aku
makk adik nak susu

cuti semester mmg penat gila
orang cuti aku pergi keja
akmalazmi mmg bergini rupa
sebab tanak nyusahkan family kita

btw banyak gile pantun dalam otak aku niee..(okey tipu)hihihihih....tapi kalau kau nak buat pantun tok aku pon boleh....best jugak..tak gitu??kih kih kih....pantun yang puji aku..aku bg dia banglo sebijik..tapi yang telah ditinggalkan lah..tak pee jgn risau..aku tolong kau bersihkan banglo tinggalan tu..habis cuci boleh lah kau tinggal situ..okeh!!!nak tak???

last but no least..kau taur tak sekarang nie aku mengantok gileee,,kadang-kadang aku taip sambil pejam mata...pehh hebatkan aku niee....sekrg pukul 11.45malam...aku autopublish pukul8pagi hari nie..erkk k weyy..nak mimpi-mimpi basah!!byebye!! HAHAHAHHA


ohh lupa nak cakap..gua baru belajar men-transparent pic..btw pic baju hitam tu macam tengah minum botol susu kan?nyumm nyumm!jom langgah susu(!)

12 comments:

mr.syazwan said...

ceehhh da .com daa...

kelas2


=_=

Sollehudin Sapari said...

sarapan pagi makan telo,
sambil tangan memegang yoyo,
blog ekau eden dah folo,
jangan lupo follow den punyo.

Nesa Wazir said...

anak dara t'sipu sipu,
Nesa nak komen ni tumpang lalu..

(nak pantun jugak :P)

hebat la klau bole taip smbil pejam. Nesa bole jugak tp lpas taip x leh nak bce la :DD

salwaismail said...

haha. dh pandai buat pantun dh pun akmalazmi ni.
:DD

DanieL AdiE said...

hahaha...agak r..

::FAIZ FARISH:: said...

ade je bdk ni

ada. said...

wooo bestnye ade domain sendiri ! :)

wanie said...

ececeh.. pantun dah... haha.. btw.. good job.. domain sendiri.. wow... cmne nak buat domain sendiri ek??

chemay said...

berpantun pulak
:)

Shamsuddin Amin said...

suke susu ke...?
bgus2... mesti tulang kuat dan sehat...

tim said...

langgah tu ape?

aqmalazmi said...

kak tim : langgah tu kedarah =)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket