like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 May 2011

tempahan dibuka =)

hey guys!maaf entry bosan wujud disini..HAHAHHA..tak kesah lah..weyy weyy tadi aku pegi giant..beli nurget and air..erkk perlu kew aku bagi taur semua tuw??hahahaha..ok straight..pas bayar dekat akak tu..die tak bagi plastik..ok aku faham lah kan kenapa.so aku cakap..akak saye nak balik macam mane kalau tade plastik???guess what kau taur ape die cakap kat aku? "BODOH BETUL" ! plastik 20sen..grrrr..akak saye tak biadap dengan akak kan??perlu ke perkataan "BODOH BETUL" tu keluar dari lonkang akak tu?? HHAHHAHAHAHAHA.. rase nye tidak kan??kihkihkih..just ignore orang mcm tu!tidak terasa sama sekali..sebab aku tak bodoh okeh!cuma budi bahasa akak tu..kureng gilee..HAHAHAHAHAHHAHAHAH

ok guys!sape yang berminat nak buat banner yang simple-simple berserta link boleh lah tempah dekat aku yeee...tak faham erk??kau nampak kan dekat side blog nie ade pic gerak-gerak an?bile tekan teros masuk FB,masuk BLOG and masuk ANUAR HADI hahha..so itulah aku maksudkan..so sape-sape yang berminat..boleh buat pesanan dekat facebook aku k

alhamdulilah...dah ade tempahan tadi....rezeki ALLAH kan??
contoh-contoh tempahan??kau tengok bawah k....

 okeh lah...
kalau nak tempah baner gerak-gerak macam nie berserta link fb or link blog cari aku dekat fb k..
bayaran boleh dibuat selepas siap dan anda berpuas hati..kalau tak puas hati tak perlu membuat bayaran
mudah sahaja..

bayaran melalui topap..
3ringgit satu banner...nombor akan diberi selepas siap kelak..
byebye
sokongan anda terbaik okeh!

21 comments:

redzwanie redzmann said...

woahhh..terbaekkk!(bak kate boboiboy)
ske2....:)
klo cik wanie nak..cik wanie cr kamo...ngee~~

aqmalazmi said...

okeh cik wanieeee ^^, tiada paksaan pon ^^

peep said...

x bosan pon.. best je.. hahah :p

aqmalazmi said...

peep : yekew...hahahah....mcm tak iklas je..kihkihkih...thnksz ye peep =)

hannanmustaffa said...

bagos2, teroskan usehe kau, yeah !
ape kate kau buke iklan untuk blog org, gempak beb, follower kau ramai, bole laku :) keuntungan bagi 60% kat aku, haha

Alya Nadzirah said...

grrrrr, perlu ada ke gmbr sya ? ? hee.
btw, trima kasih skandal. awww. HAHA

aqmalazmi said...

yeahh..thnksz nan =)
setakat ini pon dah cukup...nanti takut tak mampu..tak gitu??heheheh
keuntungan??elehh eskrem aku pon tak belanje lagi..hehehehehe *peace!

aqmalazmi said...

welcome alya :D

Ikah Jafri said...

agak bminat..tp for FREE xleh ka???hehe...

aqmalazmi said...

Amboi ikah..heheheh =P

_FifAh aZizAn_ said...

waaa ... aku carik menda nie laa .
da lama kowt ! sobs sob .
buat kat mana hah? aku nak jugak !
nak wat sndri tataw na wat ktna .
nak jugak lahh ! thee~ >,<

SITOT said...

lepas ni nk tempah sini la.. tapi esok dah nak smbung blajar...hehe

**::CIKNUURUL::** said...

wahh,snangnye byaran,.ehhe,.nice lah bt khdmat cmni,.ermm,.ade x yg gerak2 tu die gerak sket2 je,..eh,fhm ke x CN ckp ni,.ahha,..

aqmalazmi said...

CN : gerak-gerak sikit..hehehhe..insyallah mal boleh CN :D

DanieL AdiE said...

Daniel Adie nak tempah!

::FAIZ FARISH:: said...

wah cari duit kau ye

aqmalazmi said...

boleh adie....
kecik-kecik lah faiz :D

Afsar said...

Bagus betul cara ko berbisness..nanti lepas aku dah sit down, tau aper yg aku nak, aku roger..skang ni tgh pening kepala otak...~

zahra amir said...

prgh...buat bisnes...

ekin alias said...

wah nak jugak heee!!!!

myFirdaus said...

gagagaaa.. terbaik laa.. nice bro..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket