like sampai lebam,if not aku cepuk kang

10 August 2011

10 AUG 2011

people!sihat?
okey tayah jawab,,saje je tanye..bukan ade ape pon
ohh blog aku semakin lama semakin bosan
nihahhaha
*bajet dulu tak bosan :p
pangggg kang haaa

okeh harini engineer-engineer masa depan negara buat design bangunan
yeahh!seronoh okeh! hahah
okey sila jangan gelak dengan hasil-hasil kerja kami..
yess kami tidak creative sebab kami bukan orang seni..tapi kami suka! niahaha
ohh kualiti gambar agak annoying sebab lupa bawak dslr pegi kuliah tadi 
wekkk :P
HAHAHA
kalau korang perasan ade satu design berbentuk 
"satu malaysia"
hasil kerja perempuan,yes korang hebat even bangunan korang lembik hee :p
"ehh ecah,awak mmg dah ready erk nak amek pic?"
niahahaha
ohh time nie memang bising macam dalam hutan..
dah lah kakak kakak sinior time tu dok presentation depan lect
niahahah
ada kami kisah?ohh no no kami tak kesah..
janji boleh gelak mcm org gila
okey boleh?
baju hijau tu lect kitorang..die dah ajar kitorang setahun setengah dah,
bermula dengan subject engineering drawing and than mechanic structure
beliau ade cakap tadi..
you all as engineer mestilah berkerjasama melaksanakan tugas
okey
beliau best !
suami beliau ajar goe -.-"
sob sob sob
tudiaa geng nie lah yang menang tadi..sebab criteria pemilihan berlandaskan
"BANGUNAN AKHIR ZAMAN"
that means bangunan tertinggi!
yes..bangunan diowg adalah paling tertinggi even puncak bangunan agak sotong
niahahahah
:P
and group aku lect pilih sebagai bangunan paling kukuh..
okey aku bangga =.="

erk macam melampau pulak aku menaip dalam nie,padahal esok quiz mathematic engineering and quantity measurement
-.-"
i'm not ready yet !

rupa-rupanya best juga dalam dunia engineering ini
kenapa aku baru sedar?
=/

13 comments:

IMANSHAH said...

shemart ah, macam saya suh anak murid saya buat time program motivasi

DanieL AdiE said...

Gune straw ek?

Creative!

syrupmasin said...

woot..woot meriah tuh..haha..quiz..padan muke kau..tgk org cuti macam aku..rilex je :D

Umie Artoqiemie said...

kukuh?? whoaaa

bangunan ter tak kukuh sape lak? ahahhaa

Addin said...

dulu cita cita nak jadi engineering ! huhu

tapi tak kesampaian :D

muhamad hanif said...

guna straw ke ?

Nesa Wazir said...

hehe..mkin byk belajar, mkin byk yg kte tau, mkin seronok mal..tp mkin byk juge yg kte nk tau lpas ni :D

nurAMALLINA said...

hahha macam best je!

Edy Fee said...

wow gune straw je..hebat!

Asyraf Arif said...

hahaha bangunan akhir zaman. oke kelakar ! gaga

Amezy Syafie said...

hey , follow me up ! .
tahnks guys .
kisssssss ....

http://themijots.blogspot.com

Shamsuddin Amin said...

yg kukuh tu la yg power... hahaha

ABU said...

wah korang sungguh keretip..engineer masa hadapan..

btw, mana kau menghilang lama aku tak tengok muka kau..:P

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket