like sampai lebam,if not aku cepuk kang

24 August 2011

hari-hari ku lalui begitu indah -.-"

adakah anda masih mengingati aku?
-____-"
tak kan kan kan?tak kisah lah..
anyway sorry tajuk begitu romentik untuk stok geli-geli diri sendiri

okey aku nak terus terang kat sini...
aku sedih lah sbb org dah tak masuk blog aku
niahahhahaa
ehh tak lah..aku just nak cakap
aku berasa teramatlah kekok untuk menaip di blog ini semula
aku rasa macam orang bodoh yang gagah menaip
*ohh jangan contohi perkataan bodoh disitu..
haaa tolong abaikan pic aku yang ala-ala engineer tak siap tu
*engineer lah sangat..suruh kira tekanan dan beban pon tercungap-cungap
HAHAHHA

oh yeah,cuti raya seminggu jew pong
padahal keja yang ada stok setahun gitee -.-"
serius penindasan yang abadi terdapat disitu
dalam cuti nie aku dah ditugaskan buat slide,
lepas naik cuti terus kene presentation..
*huh motif sangat mal oiii (!)

actually aku dah behenti berblogging sebenarnya
sebab sikit jew lagi dah nak sampai ke kemuncak
so fokus itu penting
and korang jangan lah nagis kalau aku delete blog niee
*huh motif sekali lagi mal oiii (!)

last but not least
SELAMAT HARI RAYA

25 comments:

Fara E's said...

da lame tak tgok ko , hikhik

slamat hari raya !

Addin said...

cehceh dah ada gaya engineer dah tu ! ;D

Addin said...

cehceh dah ada gaya engineer dah tu ! ;D

khairul akmal azman said...

mak ai..cam ceo da...ade keje kosong x?

aimi adilah said...

pape pon b4 kau delte....
good luck n kem slm kt awek aku ek..
muka kau cm kwn aku.. 2 aku follow kau 2.. aku ingt kwn aku.. bler aku kaji balik... aku tgk trkh lhr kau xsme dgn dye:) n awek kau pon aku cm pna nmpk kt dlm blog *slain dr blog kau lh* tp awek kau cun do... :) k lh good luck wht ever u do... t.c :) see yeah

aimi adilah said...

pape pon b4 kau delte....
good luck n kem slm kt awek aku ek..
muka kau cm kwn aku.. 2 aku follow kau 2.. aku ingt kwn aku.. bler aku kaji balik... aku tgk trkh lhr kau xsme dgn dye:) n awek kau pon aku cm pna nmpk kt dlm blog *slain dr blog kau lh* tp awek kau cun do... :) k lh good luck wht ever u do... t.c :) see yeah

muhamad hanif said...

selamat hari raya abang engineer..



weeewwiittt !!

syrupmasin said...

haha..jgn la delete doe..nnt kau cuti update lah..sebok betol kau nih..mcm bapak anak 10 :D

[k]o{q}i[n] said...

rugi la berhenti blogging.. slow down xpe la.. sian kt follower ko...

Run Away♥ said...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

NEELKAMAL VAISHNAW said...

Hi...
Saya seorang ahli blog anda dan saya mahu anda datang ke blog saya ke blog saya, saya akan gembira jika anda ingin membawa keahlian
Anda boleh membaca Blog saya dalam Bahasa Hindi dan diterjemahkan ke Malaysia dari jalan yang saya akan membaca puisi atau karangan
Dan saya menganggap tiga pilihan saya (3) kursus di Blags Ayengen

Pls come my blags
MITRA-MADHUR
MADHUR VAANI
BINDAAS_BAATEN

abah khalisha said...

Selamat hari raya aidilfitri
nak tido kat blog abah tkleh, tapi kalau nak tinggal terus boleh je..tinggalkan URL kat sini
Tinggalkan URL ANDA Disini

::FAIZ FARISH:: said...

mal.... lama tak singah sini... ko jrg update

Ct Aja said...

bakal engineer ni...hi3.. jgn delete, biar bersawang jerk seketika..hi3

emydiaz3 said...

ala..jgn la deleted blog cun nie..

ZaNa aDieyZa said...

selamat hari raya mal..

gue luck utk semua exam k.. fokus untuk lulus & dapat result cemerlang k..

jangan la delete blog ni.. nnti akk bosan!!

aiman fanboy k-pop said...

engineer tuh..haahaa...great..aiman doakan anda jadi engineer..!

yui92 said...

waaaa batch 92 gak ni =p=p=p

slamat menjadi enjinia

Umie Artoqiemie said...

Kau nak delete blog?? habaq kat aku klo nak delete.. selamat hari raya..

zunah said...

selamat hari raya :D

ZURAINI said...

ble nak siapnye jadi engineer ni? hahah

Aman Ibrahim said...

elo abang engineer, boleh apa2 yang dibantu?? hahaha..

p/s: jgn di delete blog ini, kerinduan nanti...

Shamsuddin Amin said...

tgh nak nangis ni... huhuhu =P

Nesa Wazir said...

hehe..nesa cuti 10 hari mal..slmat hari raya ^^

YOUsoF said...

Seorang engineer tak akan terfikir nak delete blog kesayangannya.. ;D

Aku pun cuti seminggu jugak, ok la tu sempat jugak nak habiskan berbalang-balang kuih.. haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket